Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Ellophatták a Terrorelhárítási...

Ellophatták a Terrorelhárítási Központ épületének terveit?

Figyelt kérdés

Elloptak egy aktatáskát egy épület - az MTI értesülései szerint a Terrorelhárítási Központ - tervrajzaival együtt egy személyautóból Budapesten.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) az MTI információjára reagálva kedden annyit közölt: egy építési vállalkozó személygépkocsijából eltulajdonítottak egy aktatáskát, amelyben egy épületfelújítás tervei, valamint különböző értékek, iratok és készpénz volt. Az eset hétfőn történt, az autó egy bevásárlóközpont parkolójában állt.

Az ügyben a BRFK lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen - tették hozzá.

1. Hogyan lehet az autóban hagyni ilyen értékes dolgokat?

2. Ebben a nehéz gazdasági helyzetben a kormány építkezik?

2010. szept. 15. 17:11
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

- véletlenül. Pont akkor, pont azt, pont véletlenül. :(

- van, amire mindig van, van amire sohasem.

Elég undi voltam? :)

2010. szept. 15. 17:30
 2/3 anonim ***** válasza:
Annyira szerintem nem fontos a dolog, mivel ez kb. annyi, hogy elhívlak a házamba, te körbenézel, de attól kulcsod nemlessz, meg nemtudsz bejönni, ha nem akarom, hiába tudod, hogy van 2 szobám.
2010. szept. 15. 17:45
 3/3 anonim ***** válasza:
Ezeknél a libáért vásárolt diplomásoknál min den lehetséges.Dolgoztam ilyen vonalon van sejtésem, hogy mennyi szabálytalanságot követhettek el a dokument. kezelését illetően.
2010. szept. 15. 18:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!