Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Mi az emberek baja Márky Zay...

Mi az emberek baja Márky Zay Péterrel?

Figyelt kérdés

Őszintén, én miatta kezdtem érdeklődni a politika iránt, néztem utána a pártoknak stb. Nagyon szimpatikus volt, hogy egy olyan városból jött, ahol az ígéreteinek 77%-át teljesítette. Az is, hogy egyik pártnak sem a tagja, egy eddig sokak számára ismeretlen politikus indult el a választáson.

Mivel figyelemmel követtem a kampányát, tisztában vagyok a hibáival is. A legjelentősebb az, hogy néha nem gondolja át, amit mond. (Tényleg nem szabadott volna agymosottaknak nevezni a fideszeseket, máshogy kellett volna ravilagitani arra, hogy a propaganda nem a valóságot mutatja be) Nade! jobban szeretnének az emberek olyan politikust, aki hazudik? Aki a kritikus kérdésekre

még csak nem is válaszol? Mint például maga Orbán Viktor.

Annyian szidják MZP-t, de kérdezném, hogy tényleg van bármi kézzel fogható okuk rá az embereknek?

Azoktól kérdezném, akik nem az összevágott videók alapján tájékozódtak a kampány alatt, és végighallgatták azt, amit valójában mondott.

2022. ápr. 6. 17:20
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
60%
Orbán Viktor ma tartott többórás nemzetközi sajtótájékoztatót, ahol bárki bármit kérdezhetett, csak szólok.
2022. ápr. 6. 17:21
 2/19 anonim ***** válasza:
89%
Meg is volt az évente 2-3 kérdése az ellenzéknek, szóval demokrácia van, pofa súlyba ugyebár :D
2022. ápr. 6. 17:29
 3/19 anonim ***** válasza:
31%

Vásarhelyen azzal nyert, hogy nem aljasult le a politikai közbeszédnek az egymast mocskoló szintjére.

MZP nem bírta a nyomast és mégis megtette. Szamomra óriasi csalódás.

De nekem már az előválasztás első fordulójaban az volt, amikor a ciganykérdésről kellett volna mondania valamit és kiderült, hogy neki semmi gondolata nincs erről, tényleg semmi...

Aztan felbugyogtak benne az előítéletek és sikerült neki is árkot ásnia ezzel.

Nagyszerű vezető, tényleg.

Ennél még Dobrev is ezerszer jobb lett volna, komolyan.

2022. ápr. 6. 17:30
 4/19 anonim ***** válasza:
78%

Kérdésed paradoxon. Akik nem az összevágott videók alapján tájékozódnak, azoknak nincs vele bajuk. Sajnos, ez a kisebbség.

#1! Milyen kedves! Köszönjük királyunk, hogy 4évente 1x hajlandó vagy leereszkedni hozzánk és hazudsz valamit néhány kérdésre 🙏 Ja, nem. Demokratikus államokban ennek nem lenne hírértéke, ugyanis alap.

2022. ápr. 6. 17:32
 5/19 A kérdező kommentje:

Kedves hozzászóló, nem Orbán Viktor védelmét szeretném hallani a kommentekben, hanem MZP utálatának okait.

De akkor, hogy erre is reagáljak, csakúgy szólok, hogy a legtöbb esetben, amikor a Miniszterttől kérdeznek kritikus kérdéseket, kitér előlük.

2022. ápr. 6. 17:34
 6/19 anonim ***** válasza:
56%

Nekem az nem tetszett, hogy a kampány elején még szja emelésről és többkulcsos adóról beszélt. Aztán maradt a többkulcsos, de úgy hogy egy alacsonyabb kulcsot vezetnének be.

Nekem ebből az jött le hogy szóltak neki adóemeléssel nem fog választást nyerni. Igaz hogy a kampány alatt kihátrált az adóemelésből, de mit csinált volna ha véletlenül nyer ? Visszatér az eredeti koncepcióhoz ?

És még volt néhány ilyen húzása. Nem tartom egyenes embernek.

2022. ápr. 6. 17:37
 7/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, várom a további válaszokat! :)
2022. ápr. 6. 17:39
 8/19 anonim ***** válasza:
23%
Vásárhelyen azzal győzött hogy nem Lázár Jánosnak hívják. De így, hogy látták hogy mit csinál vissza fogják szavazni Lázárt vagy egy emberét. MZP bolond. Össze-vissza beszélt, programja nem volt, nem volt mögötte ősszefogás csak szabadjára engedték hogy mondhat bármit. Meg is lett az eredménye.
2022. ápr. 6. 17:40
 9/19 anonim ***** válasza:
92%
#8! Összekevered Viktorral. MZP-nek volt programja. Az, hogy te nem nézel meg valamit, az nem azt jelenti, hogy nincs. Orbánnak viszont valóban nem volt.
2022. ápr. 6. 17:46
 10/19 anonim ***** válasza:
15%

9

Nem volt programja. Csak beszélt össze-vissza. Ha egyik helyen leköpködték a következő helyen mást mondott. Meg ne felejtsük el ő csak a kirakat ember volt. Mögötte a Gyurcsány family meg a jobbik nem ilyen irányba indult volna. Tehát próbálta átverni a szavazókat. De minden témát a lehető legrosszabb oldalról közelített meg a vidékiek és idősek lenézése meghozta a gyümölcsét.

2022. ápr. 6. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!