Amit MZP művelt a kampány során, azt nevezhetjük karakter-öngyilkosságnak?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 4. 22:05
3/9 anonim válasza:
Érthetetlen volt, hogy miért műveli ezt.
4/9 anonim válasza:
Mai napig azon gondolkozom hogy ezt direkt csinálták, vagy tényleg ennyire durván alkalmatlan.
5/9 anonim válasza:
#5 ezen én is elgondolkoztam. Vagy nagyon idióta média szakembereket és közvélemény kutatókat alkalmaznak, akik azt javasolták hogy tuti nyerés lesz a Fidesz szavazók hülyézésével. Vagy tényleg ennyire bután gondolkozott az egész gittegylet, és elhitték hogy ezzel az iránnyal nyerni fognak.
6/9 anonim válasza:
5: én is 😁 nem tudom elképzelni, hogy nem így volt megtervezve. Ennyire nem lehetnek hülyék.
7/9 anonim válasza:
Tulajdonképpen tankönyvi esettanulmánynak is tökéletes.
9/9 anonim válasza:
Ha a köztévén összevágott anyagokat vesszük, akkor igen.
Ha van az embernek szövegértése, és a vágatlan anyagot hallgatja végig, akkor nem.
Itt elég egy pár kiló krumpli és fixáras farhát és máris megvan a szavazat, ez azért elég beszédes számomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!