Ezután a nagy összefogás után 4 év múlva melyik bohócot rakja be a baloldal?
1 vidéki birka? Ebből is látszik, nem Budapest az isten.
Én már azért is örülök, hogy a nagyszájú pestiek nem kapják meg amit akarnak
5# Majd annak is örülj amikor elzárják a pénzcsapot, teljesen magára marad az ország és üres kenyeret fogsz enni vízzel.
Gondolod putyinkád majd megmenti magyarországot?
"Én már azért is örülök, hogy a nagyszájú pestiek nem kapják meg amit akarnak"
Hát ha nem hívtak volna sötétben nevelt, primitív krumplievő közmunkás gombának talán nem Orbánra szavaztam volna :)
Ez egy jó kérdés! Ugyanis, ez a mostani vereség a baloldal történelmének legnagyobb veresége!
Ráadásul úgy, hogy a teljes ellenzéki pártokkal összefogtak!
Az is elgondolkodtató, hogy Medgyessy Péter óta nincs egy karizmatikus vezetőjük, amit a választók is érzékelnek!
Most megint kezdődik minden elölről! Gyanítom, újból lemond a teljes ellenzéki kabinet.
A Fidesz azért ilyen erős, mert a rendszerváltás óta egységben vannak!
Az MSZP hányad miniszterelnök jelöltjénél is tart...?
Egyébként az RTL - en néztem a választási műsort. Ott is összevitatkoztak, mert az egyik elemző elismerte, hogy Orbán jól csinálja, amit csinál! Mindig jól tud reagálni a negatív eseményekre is! Mindig úgy csinálja, hogy jól jöjjenek ki az adott eseményből!
Elgondolkodtató, ha a legnagyobb ellenzéki médiában is elismerik Orbán Viktor - és a Fidesz politikáját!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!