Mit gondolsz a végeredményről?
Több olyan sztorit is olvastam, hogy krumpliért, húsért, tüzifáért vagy 10.000 forintért megvették szegényebb emberek szavazatait. Nem egy párét, hanem konkrétan buszoztatták őket. A nyugdíjasokat beetették a 13. havi nyugdíjjal, amiből nem kevés van az országban, hanem több, mint két millió főnyi! Mekkora szavazóréteg ez szerinted?
Ez neked a demokrácia?
Ha készítenénk egy statisztikát, akkor biztos lennék benne, hogy hasonló eredmények jönnének ki, mint a Brexitnél. A nyugdíjasok és az aluliskolázott emberek megválasztották az Unióból való kilépést, a tanult fiatalok pedig maradtak volna, mert felfogták, hogy ez nekik is érdekük. A történetet már tudod, az előbbiek többen voltak, mint az utóbbiak, így Britannia kilépett és "önként" vetette magát a gyermeke (USA) karjaiba.
Tehát, aki egész nap ugyanazt a tévecsatornát nézi és a Facebookról tájékozódik a politikai életben és a fáradtságot sem veszi, hogy szabadon elolvasson más forrásokat is... az egy hiteltelen szavazó az én szememben.
Ez nem személyeskedés, itt tömegek sorsa a tét.
Nem vagyok járatos a jogban, szerintem szóbeli szerződésnek minősül, ha megegyezünk, hogy 2 kiló sonkáért a te pártodra fogok szavazni. A szavazásvásárlás pedig jogellenes.
"Továbbá,mi akadályozta meg MZP-t,hogy ő is ígérjen 13.havi nyugdíjat?"
Feltételezem az, hogy közgazdász és tudja azt, hogy ez egy nem működő dolog. 13. havi fizetést kapsz? Pedig te még termelsz is a gazdaságnak.
Másik meg, hogy egy évben 12 hónap van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!