Mit gondolsz a végeredményről?
Most lehet azzal sértegetni az ország több mint felét,hogy buta meg agymosott, de inkább a saját udvarotokban kellene sepregetni.
Nagy csoda kelett volna, hogy nyerjen az ellenzék, ott van Gyurcsány, a momentummal szinte versengenek, hogy ki gyűlöli jobban a határon túli magyarokat, és ez csak egy a sok bűnek közül, a Jobbik aki 180 fokban változott, MZP aki a semmiből jött és azzal kampányolt,hogy szálljunk be a háborúba?
Most tényleg indítottál itt egy szavazást, hogy lássad hány % örül, hány csalódott?
Csak nézd meg a választási eredményt! A győztesre szavazók örülnek. Meg a Mi Hazánk-ék.
Itt persze más arány fog kijönni, meg engem is le fognak pontozni, dehát ez ilyen...
A hozzád hasonló, csukott szemmel járó emberek szánalmasak. Ahhoz, hogy tudd, hogy ő mivel kampányol, ahhoz talán őt kéne nézni/hallgatni, nem a Viktorka csapata által összevágott videó részleteket.
Én nem voltam szavazni?
Pontosan azért, hogy, esélyt adják Viktornak. 😁
Kb. már egész Európa rühell minket. Lassan elzárják Brüsszelből a pénzcsatornát, aztán mehet verni a mellényét a sok hazafi, örülhettek, ha 1000 forint lesz csak egy kiló kenyér.
Majd ez is Brüsszel, Soros, az oltásellenesek, a melegek, a baloldal, meg még a tököm tudja kinek a hibája lesz, de a tiétek biztosan nem...
Nem csalódottsággot érzek, inkább átverést!
Kizárt dolognak tartom, hogy a Fidesz ezt becsületes úton meg tudta volna nyerni. A választásokat el csalták, még hozzá nagyon!
---
Ez csak egy hír a sok közül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!