Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Mit gondolsz a végeredményről?

Mit gondolsz a végeredményről?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 4. 01:36
1 2 3 4 5
 21/50 Dzsoki ***** válasza:
65%
Azt,hogy nem ez volt a papírforma. 102-112 Fidesz Mandátumra és arra számítottam,hogy Kétfarkú is átlépi az 5 százalékos küszöböt. A győzelem,az papírforma volt,a mérték,nem. Az tuti,hogy a tippmixen 1.45 Orbán,4.45 MZP volt az odds.
2022. ápr. 4. 02:41
 22/50 anonim ***** válasza:
29%

Most lehet azzal sértegetni az ország több mint felét,hogy buta meg agymosott, de inkább a saját udvarotokban kellene sepregetni.

Nagy csoda kelett volna, hogy nyerjen az ellenzék, ott van Gyurcsány, a momentummal szinte versengenek, hogy ki gyűlöli jobban a határon túli magyarokat, és ez csak egy a sok bűnek közül, a Jobbik aki 180 fokban változott, MZP aki a semmiből jött és azzal kampányolt,hogy szálljunk be a háborúba?

2022. ápr. 4. 04:12
 23/50 anonim válasza:
1%

Most tényleg indítottál itt egy szavazást, hogy lássad hány % örül, hány csalódott?

Csak nézd meg a választási eredményt! A győztesre szavazók örülnek. Meg a Mi Hazánk-ék.

Itt persze más arány fog kijönni, meg engem is le fognak pontozni, dehát ez ilyen...

2022. ápr. 4. 05:03
 24/50 anonim ***** válasza:
85%
#24 ki akart "beszállni a háborúba" te eszetlen majom? Olvasni egyáltalán tudsz?
2022. ápr. 4. 05:36
 25/50 anonim ***** válasza:
21%
Én örülök a győzelemnek . Nem lesz háború és szegénység . Ne vigyék ukrán területre az unokáim !!!!! Legyőztük Gyurcsány Ferencet és a szélhámos bandáját ! Hajrá fidesz !
2022. ápr. 4. 09:27
 26/50 anonim ***** válasza:
30%

A hozzád hasonló, csukott szemmel járó emberek szánalmasak. Ahhoz, hogy tudd, hogy ő mivel kampányol, ahhoz talán őt kéne nézni/hallgatni, nem a Viktorka csapata által összevágott videó részleteket.

2022. ápr. 4. 09:54
 27/50 anonim ***** válasza:
0%
MZP tökéletes alapanyag volt a Fideszmédiának. Nem győztek válogatni a jobbnál jobb mutatványai közül.
2022. ápr. 4. 10:16
 28/50 anonim ***** válasza:
12%

Én nem voltam szavazni?

Pontosan azért, hogy, esélyt adják Viktornak. 😁

2022. ápr. 4. 12:22
 29/50 anonim ***** válasza:
75%

Kb. már egész Európa rühell minket. Lassan elzárják Brüsszelből a pénzcsatornát, aztán mehet verni a mellényét a sok hazafi, örülhettek, ha 1000 forint lesz csak egy kiló kenyér.

Majd ez is Brüsszel, Soros, az oltásellenesek, a melegek, a baloldal, meg még a tököm tudja kinek a hibája lesz, de a tiétek biztosan nem...

2022. ápr. 4. 13:40
 30/50 anonim ***** válasza:
49%

Nem csalódottsággot érzek, inkább átverést!

Kizárt dolognak tartom, hogy a Fidesz ezt becsületes úton meg tudta volna nyerni. A választásokat el csalták, még hozzá nagyon!

---

[link]

Ez csak egy hír a sok közül.

2022. ápr. 4. 16:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!