Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » 🐩 A kutyapárt (MKKP) miatt...

🐩 A kutyapárt (MKKP) miatt nem nyert az ELLENZÉK 🔵 PEST MEGYE 1. VK-ben. Mit gondoltok erről ?

Figyelt kérdés

Pest megye 1. számú VK :

🟠FIDESZ < 🔵ELLENZÉK + ⚪️KUTYAPÁRT

2022. ápr. 4. 00:09
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
0%

"összefosás helyett tüntetőleg a Fideszre szavaztam."

És még reklámozod is? Gratulálok.

2022. ápr. 4. 01:59
 22/27 A kérdező kommentje:

#21.) - Őőőő ! Én is átszavaztam - most 2022-ben !

💚 Eddig JOBBIKOS VOLTAM: 2010 - 2014 - 2018 ! ---> De most ÁTSZAVAZTAM!

💚 JOBBIK már tényleg nincs,csak egy "márkanév",egy "szlogencím" maradt belőle..."BALLIK"

💚 Én nekem vannak elvárásaim! És aszerint szavazok! Olyanra szavazok aki megfelel annak! A jelenlegi "BALOLDAL" pont az ellentéte az elvárásaimnak! Így nem kérdés,hogy a "BALLIK" helyett KERESEK MÁST!

---> KERESTEM IS ! És rájuk is szavaztam !!! 💚

2022. ápr. 4. 02:11
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

#36: Akkor sorolom neked, ne kelljen matekoznod:

Budapest 01: Csárdi Antalt lenyomta volna Böröcz meg a kétfarkús jelölt de a két fiókpártnak meg a kamupártnak tartott Gattyán-Mi Hazánk-Gődény párt jelöljeinek együttes szavazata is billentett volna.

Budapest 02: Orosz... akarom mondani Ukrán Annánál nem lett volna különbség, ő 5000-es fölénnyel nyert.

Budapest 03: Az MKKP-s jelölt szavazatai Fürjes Balázst is ugyanúgy billenthették volna győzelemre.

Budapest 04: Tordai Bence behozhatatlan lett volna.

Budapest 05: Oláh Lajos szintén behozhatatlan lett volna.

Budapest 06: Jámbor András bukott volna ha összeadjuk Dóró Dóra meg a Gődény-féle jelölt szavazatait.

Budapest 07: Hiszékeny Dezső (ilyen névvel hogy lehet egyáltalán politikus baszki...) duplázott, behozhatatlan.

Budapest 08: Hadházy, a korrupcióellenes sztár szintén behozhatatlan lett volna.

Budapest 09: A Mi Hazánkos jelölt szavazatai itt is a Fideszest segítették volna győzelemre.

Budapest 10: Itt a Mi Hazánk mellé az MKKP vagy a többi és egy csipet az MKKP-ból kellett volna, hogy Kabul Rózsáját letaszítsák a trónról.

Budapest 11: Itt Varju László - aki önkormányzati képviselőhöz méltóan viselkedett az MTVA ostrománál - előnye szintén behozhatatlan lett volna a többi szavazattal együtt is.

Budapest 12: A Mi Hazánk szavazataival a Fidesz fordított volna.

Budapest 13: Itt a Fideszes nyert, de az MKKP kevesebbet vett el tőle, mint amennyit a Mi Hazánk hozzáadott volna a Fideszhez.

Budapest 14: Úgyszintén a második (és egyben utolsó) Fideszes fővárosi bástya, itt is a Mi Hazánk többet kapott, mint az MKKP, úgyhogy vele együtt úgyszintén maradt volna Fideszes győzelem.

Budapest 15: Kunhalmi nagyon kevéssel nyert, egy kicsi a Mi Hazánkból elég lett volna a Fideszes jelölt győzelméhez, de akár a MEMO-s jelölt szavazatainak a mennyisége is.

Budapest 16: Hillerrel szemben fordított volna Földesi Gyula a Mi Hazánk szavazataival együtt.

Budapest 17: Rezsigladiátorunk itt is lebírkózta volna Szabó Szabolcsot a Mi Hazánkos szavazatokkal.

Budapest 18: Itt a Mi Hazánk szavazatai mellé kellett volna még a MEMO vagy a Gődény párt, de itt is Fideszre billent volna a mérleg.

Szóval a mostani 16:2-es vesztes állás helyett a Mi Hazánkkal összefogva a Fidesz 12 körzetet hozott volna és az ellenzék csak 6-ot.

De ha korrekt akarok lenni és csak a Mi Hazánkat számolom bele, akkor is 8-8 lett volna a híresen baloldali fővárosban az állás.

Szóval annyira nem erőltetném ezt a "mindenki aki külön indult, nem az összefosás égisze alatt, az az ellenzéknek tett keresztbe" vonalat, mert ha a Mi Hazánk nem indít jelölteket, akkor az meg a Fideszre ment volna nagy eséllyel, ahogy a Gattyán-Gődény és független se jelenthető ki 100%-ig, hogy nem a Fideszes jelöltre ment volna amolyan "bárki, csak ne a Gyurcsány" vállvonással.

2022. ápr. 4. 02:28
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

Az Ellenzeki Osszefogas azert nem nyert mert nem kapott eleg szavazatot.

Ez rajtuk mulott nem az Mkkp-n

2022. ápr. 4. 08:20
 25/27 anonim ***** válasza:

#18 "Az én választó kerületemben pl. 36 darab SZAVAZAT különbség van "

Akkor ott még bármi lehet.

Minden körzetben félre van téve egy-egy szavazóurna lezárva és amikor beérkeznek a külföldi szavazatok, akkor a körzet külföldi szavazólapjait belekeverik ennek az urnának a tartalma közé és együtt fogják megszámolni. Ez lehet hogy még 100 vagy akár 500 szavazat is lehet amiben jelentősebb az egyik oldalra leadott szavazatok száma és átbillenti a körzetet. Ha marad ez a kis különbség, akkor az egészet újra fogják számolni. Ahogy az éjszaka/ma minden érvénytelen szavazólapot is együtt újra átnézte/átnéznek az egyéni körzetben, hogy ne legyen olyan, hogy az egyik helyen elfogadták érvényesnek a másik szavazókörben meg kirostálták.

A végső eredmény majd a hét végére lesz meg talán.

2022. ápr. 4. 10:30
 26/27 anonim ***** válasza:

#20 Pont nem tévedtem veled kapcsolatban. Azt mondtam aki mégis a kétfarkúakra szavazott - az egyéni jelöltekről volt szó - az nem is akart volna sem a fideszre, sem az ellenzéki összefogásra szavazni. Tehát nem igaz az állítás amire reagáltam.

Szerintem keversz egy másik válaszolóval.

2022. ápr. 4. 10:32
 27/27 Celtix ***** válasza:
89%

A másik 105 választókerületről is ilyen markáns véleményed van ?

Azt is tudod, hány MKKP-s szavazott úgy, hogy egyéniben meglett az Összefogás jelöltjének ? Nyilván nem, de a 106 körzetből egyetlenegyen pörögni fasza dolog.

Ha van kedved, add össze körzetenként, mennyit kapott az Összefogás és az MKKP egyéniben - meg országos listán. Lehet, hogy meglepődsz.

2022. ápr. 10. 13:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!