Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Ki szavaz itt még a Fideszre?

Ki szavaz itt még a Fideszre?

Figyelt kérdés
Nem értem. Ki szavazna még itt a Fideszre? Annyira nem látom be, hogy ki és miért szavazna rájuk. Ez már nem az első szavazás, ahol csak lesek, hogy ezek a százalékok hogy jöttek ki. Én nem ismerek senki élő embert, aki felvállaltan ilyet tenne. Ezek az emberek hol vannak?

2022. ápr. 3. 22:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
87%

Teljesen rosszul közelíted meg a kérdést, kérdező.

A magyar ember genetikailag ilyen, függetlenül attól, hogy fideszes-e vagy ellenzéki. A magyar ember genetikailag nem tart számot egzisztenciára, sokkal inkább a nem létező egzisztenciáját félti. Szóval amikor azt gondolod, hogy a Fidesz szavazók rendkívül ostobák, akkor ne felejtsd el, hogy az ellenzékiek is.

2022. ápr. 3. 22:42
 12/15 A kérdező kommentje:

Azt hiszem 11-esnél ott a pont: "a nem létező egzisztenciáját félti".

A többi része elég ködös, még várom a kommented kifejtését.

2022. ápr. 3. 23:16
 13/15 anonim ***** válasza:

Borsodi vagyok, a szegény sorsú cigányok és a nyuggerek 80%-a rájuk szavaz.

Én MZP-re szavaztam még Apám is szidott, hogy az Gyurcsány embere…

2022. szept. 11. 11:58
 14/15 anonim ***** válasza:
Amíg ennyi ostoba elhiszi a fidesz propagandát, addig nem is lesz változás. Annyi közpénzt tudnak kormány propagandára, agymosásra költeni és választási csalásra, amennyit csak akarnak. Egész országban ott vannak az embereik akik kézben tartják a lakosságot. És ezeket mi fizetjük. A másként gondolkodókat, kritikusokat pedig ellehetetlenítik, elhallgattatják, elbánnak velük. És annyi vér sincs a pucájukban, hogy felvállalják, hogy egy tolvaj bűnszervezetet támogatnak. Hazaárulás ékes példája ez. Könnyen befolyásolható tolvaj jobbágyország ez és az is marad. Plusz a zsarolás, megfélemlítés és egy csomag száraz tésztával való szavazat vásárlás. Ma szégyen magyarnak lenni a nagyvilágban. Itt tartunk.
2022. szept. 12. 01:23
 15/15 anonim ***** válasza:

Az I.kerület.

Is.!

2022. szept. 12. 07:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!