Ki fog nyerni ma a választáson szerintetek?
Hát most az lesz, hogy az ország egyik fele szépen összepakol, nekem is sok ismerősöm van, aki komolyan elkezdett utánanézni hogy hohy van ez a költözősdi...
mi is valószínűleg még megvárjuk a januárt, mert apu akkor diplomázik, aztán megyünk...
a másik fele meg majd mondogatja, hogy hazaárulók vagyunk, aztán meg majd sír az árak miatt...
mert valamiből el kell tartani Orbán bácsit és hát ha még ennyien se leszünk mint most....
az szomorú lesz...
de ezt ők csinálták, igyák meg ők a levét...
#53 egyetértek, nagybátyám nyáron fog Németországba menni, Stuttgart környékére. Azt mondta jöhetek vele, de szüleim azt mondták még a diplomát tegyem le, csak ezért maradok. Szüleim szeretnek itt lenni, már végre megvan egy kertes házuk, amin nincsen tartozás sem, úgyhogy ők maradnak. Egyelőre megpróbálnak külföldön távmunkát találni(tanárok). És ha elszállnak az élelmiszerek, valamelyik szomszédos országban fognak vásárolni.
Én most vagyok 20
Nem az élelmiszerek szállnak el, legfeljebb csak az árak. :D Bocsi, ezt nem hagyhattam ki! 😁
Sokan csomagolunk, a birkák pedig élvezzék ami itt megy majd továbbra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!