Ki fog nyerni ma a választáson szerintetek?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 3. 04:42
31/55 anonim válasza:
Egyébként igen, nekem a Saját nagymamám szavazott a Fideszre, pedig megkértem hogy ne tegye.
Ha ennyit ér neki az unokája jövője, nem fogom többet meglátogatni.
Pedig ő sincs megelégedve a kormánnyal
32/55 anonim válasza:
Na, ezt itt a többség benézte. 😛😁
33/55 anonim válasza:
Vagy diktatúra van az országban, vagy a többségi lakosság megvehető és megvezethető.
34/55 anonim válasza:
Azért ez árnyaltabb.
Kicsit elnagyzolva ha jól értelmezem az adatokat: 7es fél millió szavazó korúból 69% szavazott. Ennek a kb 53%-a a fideszre. Az olyan 2millió 700ezer ember ami a szavazasra jogosultak olyan 36%-a. Tehát sajnos ennyi ember gondolja azt h itt olyan betyár jól mennek a dolgok illetve ennyi embert biztosan le lehetett kenyerezni az szja-val meg a hazugságokkal.
35/55 anonim válasza:
Sajnos nincs kompetens jelölt az ellenzék oldaláról. Amíg ilyen mzp alakokkal bohóckodnak, addig nem lesz változás.
36/55 A kérdező kommentje:
Én azt tudom mondani, hogy örülök hogy nyert a Fidesz. Miután így hátbaszúrják MZP-t a saját társai, főleg ez a Jakab bohóc, meg megint egymásnak ugrás lesz. Nem is baj hogy nem vették át az irányítást. Soha egy percig se fogok többet elgondolkodni, hogy kire teszem a voksom, és a környezetem nagyrésze sem. Ezt tudták felmutatni miután kikaptak az egymás hátbaszúrását? Mi lett volna ha odajutnak hogy kormányozzanak, bele sem merek gondolni. Mehetnek a süllyesztőbe.
2022. ápr. 4. 01:08
37/55 anonim válasza:
Valószínűleg akkor nem lett volna egymásnak ugrás ha nyernek. Csak most Jakab hisztizik, de ha ő lett volna a Márki helyén akkor meg valaki más hisztizett volna be a jakabra. Valamilyen szinten érthető a jakab kiakadása is, rengeteg munka volt nekik, jártàk az országot, próbálták meggyőzni az embereket stb. Viszont nem egymást kéne szidni, ezen a kiakadásán én is nagyon meglepődtem. Dúlnak most az érzelmek, az indulatok, nem csak náluk, a népnél is.
39/55 anonim válasza:
Lehet is büszkének lenni arra h ennyi megvezethető hülye van (Y)
40/55 anonim válasza:
Nehogy etessétek szegényt. Olyan jól elbeszélget magával. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!