Holnap kire szavazol? Semmi indoklás, nincs fikázás, ha nem egyezik a vélemény, csak szimplán, hogy pl: Kis Pista
Figyelt kérdés
Kezdem: én a Orbánra szavazok.2022. ápr. 2. 22:24
1/11 anonim válasza:
"Kezdem: én a Orbánra szavazok."
Kár, hogy rá nem lehet, de azért sok sikert hozzá :D
3/11 A kérdező kommentje:
Akkor Fidesz-KDNP így jobb?
2022. ápr. 2. 22:30
6/11 anonim válasza:
Kétfarkú Kutyapárt a listán, a többi szarságra érvénytelenül.
7/11 anonim válasza:
Egyéniben az összefogás helyi jelöltjére, elégedett vagyok az itteni munkájával.
Listán az MKKP-ra, komolyan veszik a humort, és hasznos dolgokat tesznek.
A népszavazáson érvénytelenül szavazok, hülye kérdésre hülye válasz.
8/11 anonim válasza:
Ellenzéki összefogásra listán és egyéniben. Népszavazáson érvénytelenül.
9/11 anonim válasza:
Számomra fontosabb lenne a jól neveltség elsősorban.
Ma mentem kifele a választásról, egy férfi ment előttem, ahogy ment ki, az orrom előtt bevágta az ajtót, aztán az aszfaltra köpött.
Szomorú belegondolni, hogy ugyanez a férfi előtte tett egy szavazást, amivel hozzájárul egy döntéshez az országunk sorsáról...
10/11 KajlaMackó válasza:
Mi értelme az érvénytelen népszavazásnak? Emberek, akkor szavazzatok nemmel, úgy ahogy érzitek! De semmiképpen se érvénytelenül. Ne úgy, mint a kapitány!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!