Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Más is van úgy hogy már nem...

Más is van úgy hogy már nem érdekel ki fog győzni ki nem? Nem fogok szavazni. Elég volt az emberek uszításából, gyűlöletkeltő irasokbol, mindkét oldalon. Rokoni baráti kapcsolatok mennek tönkre.

Figyelt kérdés

Aki győz, ha egyáltalán győztesnek mondható az, ugyanúgy herdálni fogja a közpénzt, ugyse fogja betartani senki a propaganda ígérgetéseit, ilyenre még nem volt példa.

Gazdagodjon meg mindenki magától úgy ahogy tud.

Köszönöm elég volt.

2022. ápr. 1. 06:36
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Én pont azért megyek el, mert csak most van lehetőségem beleszólni.
2022. ápr. 1. 06:49
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Én el megyek. De már nekem is elegem van hogy egymást nyúzzák, mást sem látni sehol csak ezt.
2022. ápr. 1. 06:57
 3/8 Demion ***** válasza:
88%
Én úgy látom a Fidesz nyomta ilyen mélyre a közbeszédet. Nincs semmilyen párbeszéd a politikai oldalak között, csak a sajtón keresztüli üzengetés.
2022. ápr. 1. 06:57
 4/8 anonim ***** válasza:
96%
Fogok szavazni, de alapvetően undorodom ettől a bandától, hogy ezeknek valóban csak az uszítás a fontos, és sajna vevő a társadalom is erre.
2022. ápr. 1. 07:16
 5/8 anonim ***** válasza:
87%
Én pont ezért megyek el, loptak már eleget. Ideje egy nagyobb változásnak.
2022. ápr. 1. 07:39
 6/8 A kérdező kommentje:

Telefonon emailen naponta többször kapok üzeneteket, mindkét oldaltól és hányingerem van már ettől is.

Az emberek db-ok lettek, szavazó gépek, úgysem az lesz amit most ígérgetnek, ezt senki ne álmodozza.

2022. ápr. 1. 08:24
 7/8 anonim ***** válasza:
88%

Kérdező, nekem is tele van a hócipőm a kampánnyal, és örülnék, ha már hétfő lenne, és túl lennénk ezen, de úgy gondolom, hogy ha már van lehetőségem beleszólni, akkor azzal a lehetőségemmel élek, máskülönben mások döntenek helyettem, az meg nem biztos, hogy nekem jó, és ha én nem élek a döntési jogommal, akkor nincs jogom később kritizálni.

Hallgasd meg ezt a videót: https://www.youtube.com/watch?v=8iVvnaKk_fg

2022. ápr. 1. 08:28
 8/8 anonim ***** válasza:
91%

Rokoni baráti kapcsolatok mennek tönkre - nagyon értelmes társaságok lehetnek...

Pont azért kell elmenni, hogy ez ellen tenni lehessen

2022. ápr. 1. 08:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!