Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Miért nincs a Fidesznek...

Miért nincs a Fidesznek programja?

Figyelt kérdés
Vagy ha van, akkor az hol van?

2022. márc. 31. 03:52
1 2
 11/15 tobas ***** válasza:
80%

"A 2010-es program van változatlanul érvényben, annak a végrehajtása folyik a változó körülményekhez igazodva."

Ahhoz képest, most Egerben Pajtók Gábor inkább elővette a volt MSZP-s polgármester és országgyűlési képviselő programját évtizedekkel korábbról. Azért gáz, mert 2006-2019 között fideszes várovezetés volt, 2010 óta fideszes országgyűlési képviselő van a körzetben.

Még valami újat is képtelenek kitalálni.

2022. márc. 31. 08:49
 12/15 A kérdező kommentje:

10-es: ... ellenzéki programot... tele van megfoghatatlan, populista semmivel.

"Változatlanul hagyjuk, jobbá tesszük", " megemeljük", stb.

Mégis, mi a jó büdös túrót kéne egy programba beírni?! Látszik, hogy nem láttál még egy normális, létező programot - hiszen Fideszes vagy...

Akkor felvilágosítalak még: engem tényleg érdekelne a jövőkép, és én szívesen meghallgattam volna Orbántól is, de vitázni nem mer kiállni! Mit fogsz számon-kérni 4 év múlva rajtuk? Honnan tudod hogy betartották-e az ígéretüket? Mi alapján itéled meg a ténykedésüket? Megvárod amíg megmondják a Megafon Központból hogy mit gondolj??? Neked be lehet fogni a szádat egy tetves 12 éves firkálmánnyal? Milyen ember vagy te?...

2022. márc. 31. 10:03
 13/15 anonim ***** válasza:
0%

12# es... fröcsögés az megy.

Na akkor elárulom Neked, hogy a Fidesz programja a munkahelyteremtés, az otthonteremtés támogatása, a munkát terhelő adók csökkentése, a GDP és átlagjövedelem folyamatosan növelése, a gyermek és nemzeti érdekek védelme, a középosztály erősítése, a segélyek munkavégzéshez kötése, a gyermeknevelés támogatása adókedvezmény által, a rezsiárak szinten tartása.

Nos ez folyamatosan 12 éve látható, tapintható, akárki akármit mond....ezt fogják folytatni. Számomra és a családom számára ez totálisan egyértelmű és érzékelhető, az, hogy te erről mit gondolsz qrvára nem érdekel ENGEM!!

Ha neked az ellenzék populista ígeretkupaca a szimpatikus, menj el vasárnap és szavazz rájuk....

2022. márc. 31. 10:16
 14/15 A kérdező kommentje:

13 - "az, hogy te erről mit gondolsz qrvára nem érdekel ENGEM!!"

Kiscsíra, hát ha nem érdekel, akkor minek jössz ide agitálni akkor, amikor egy programra sem tellett, amikor a vezír gyáva és nem mer kiállni Márki-Zay Péterrel, amikor kémek lézengenek a minisztériumokban, amikor a végrehajtók milliárdokkal lopja meg a kisembereket, és nem sorolom!

"Ha neked az ellenzék populista ígeretkupaca a szimpatikus, menj el vasárnap és szavazz rájuk...." - Igen, így lesz, és még sokan innen is ezt teszik, akik olvasták a beismerést arról, hogy a Fidesznek NINCS PROGRAMJA!!!

2022. márc. 31. 10:24
 15/15 tobas ***** válasza:
51%

"populista ígeretkupaca a szimpatikus"

Igazából most soroltál fel egy csomó ilyet.

2022. márc. 31. 10:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!