Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Miért akar a baloldal fegyvere...

Miért akar a baloldal fegyvereket vinni Ukrajnába?

Figyelt kérdés

Azon lehet vitatkozni hogy kell-e segíteni Ukrajnát fegyverekkel de az hogy fegyvert szállítani Ukrajnába az mindenki számára világos hogy közelebb visz a konfliktushoz.

Mivel Magyarország lakosságának 70% nem akar háborút miért akar a baloldal közelebb kerülni a konfliktushoz?

Szerintem ezek nem akarnak választást nyerni ez is egy ilyen lépés… így legalább biztos nem szavaznak rájuk.

2022. márc. 29. 17:41
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
27%

"hadd döntse már el mindenki magáról, hogy hova sorolja magát."

Ha azt mondom magamról hogy nő vagyok, az leszek?

... ja, várj! 😂🙃

2022. márc. 29. 18:11
 12/18 tobas ***** válasza:
81%

"Orbán el akarja hitetni veled, hogy ő megvéd, mindenki más pedig belesodorná az országot a háborúba."

Na igen, most ő a béke nagykövete, aki az elmúlt 12 évben több ellenség ellen hirdetett harcot, mint bármelyik magyar uralkodó az 1000 év során.

2022. márc. 29. 18:14
 13/18 anonim ***** válasza:
87%

#11: Elég buta hasonlat, de eközben a valóság: ha MZP elmondja a gazdaságpolitikáját, amiről lerí, hogy jobboldali, piacpárti, ezenkívül konzervatív, nemzeti érzelmű, ezt pedig a programba is belegyúrja, akkor hadd ne bíráljuk már felül :) De ha szerinted a hatósági árazás jobboldalibb, akkor gondold ezt, nekem végül is mindegy.

#12: Sajnos igen, bár a többsége képzelt ellenség volt.

2022. márc. 29. 18:19
 14/18 A kérdező kommentje:

Rónai Sándor, DK-s európai parlamenti képviselő:

Nagyon sajnálom a magyar kormány tegnapi bejelentését, miszerint mi nem segítünk száz százalékig, hiszen más uniós tagállamok például fegyverek szállításával segítenek

Hozzátette: szerinte ezzel nem veszélyeztetnék a kárpátaljai magyarságot.

2022. márc. 29. 18:25
 15/18 anonim ***** válasza:
89%
#14: Az egységes ellenzék álláspontja ettől még nem ez. Normális demokráciában lehetnek véleménykülönbségek párton belül is, csak nálunk van az, hogy ma Orbán kitalál valamit, holnap megszavazza a kormány 100% igennel. Csak nehogy azt hidd, hogy mindig mindenki meggyőződésből teszi..
2022. márc. 29. 18:29
 16/18 A kérdező kommentje:

Egységes ellenzék?

Hat párt?

Beszarok rajtatok…

2022. márc. 29. 18:33
 17/18 anonim ***** válasza:
37%

#5 miről maradtam le? Ja arról hogy átnevezték a szovjetuniót? Ahogy már írták ha én nőnek nevezem át magam akkor nő leszek? Nem.

A szovjetunió pártfőtitkára vlagyimir putyin KGB ügynök elvtárs, most épp az egyik elvesztett területet akarja visszaszerezni.

Így a szovjetunió se lesz más mint szovjetunió, ha 90%-ban ugyanaz, ahogy a fidesz sem lesz jobboldali attól hogy annak nevezi magát.

2022. márc. 29. 18:40
 18/18 anonim ***** válasza:
87%

#16: Egységben Magyarországért. Vannak véleménykülönbségek igen, de van egy közös programjuk is, amit kompromisszumokkal hoztak össze.

Mindegy, semmire nincs érdemi válaszod látom.

2022. márc. 29. 18:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!