Miért akar a baloldal fegyvereket vinni Ukrajnába?
Azon lehet vitatkozni hogy kell-e segíteni Ukrajnát fegyverekkel de az hogy fegyvert szállítani Ukrajnába az mindenki számára világos hogy közelebb visz a konfliktushoz.
Mivel Magyarország lakosságának 70% nem akar háborút miért akar a baloldal közelebb kerülni a konfliktushoz?
Szerintem ezek nem akarnak választást nyerni ez is egy ilyen lépés… így legalább biztos nem szavaznak rájuk.
"hadd döntse már el mindenki magáról, hogy hova sorolja magát."
Ha azt mondom magamról hogy nő vagyok, az leszek?
... ja, várj! 😂🙃
"Orbán el akarja hitetni veled, hogy ő megvéd, mindenki más pedig belesodorná az országot a háborúba."
Na igen, most ő a béke nagykövete, aki az elmúlt 12 évben több ellenség ellen hirdetett harcot, mint bármelyik magyar uralkodó az 1000 év során.
#11: Elég buta hasonlat, de eközben a valóság: ha MZP elmondja a gazdaságpolitikáját, amiről lerí, hogy jobboldali, piacpárti, ezenkívül konzervatív, nemzeti érzelmű, ezt pedig a programba is belegyúrja, akkor hadd ne bíráljuk már felül :) De ha szerinted a hatósági árazás jobboldalibb, akkor gondold ezt, nekem végül is mindegy.
#12: Sajnos igen, bár a többsége képzelt ellenség volt.
Rónai Sándor, DK-s európai parlamenti képviselő:
Nagyon sajnálom a magyar kormány tegnapi bejelentését, miszerint mi nem segítünk száz százalékig, hiszen más uniós tagállamok például fegyverek szállításával segítenek
Hozzátette: szerinte ezzel nem veszélyeztetnék a kárpátaljai magyarságot.
Egységes ellenzék?
Hat párt?
Beszarok rajtatok…
#5 miről maradtam le? Ja arról hogy átnevezték a szovjetuniót? Ahogy már írták ha én nőnek nevezem át magam akkor nő leszek? Nem.
A szovjetunió pártfőtitkára vlagyimir putyin KGB ügynök elvtárs, most épp az egyik elvesztett területet akarja visszaszerezni.
Így a szovjetunió se lesz más mint szovjetunió, ha 90%-ban ugyanaz, ahogy a fidesz sem lesz jobboldali attól hogy annak nevezi magát.
#16: Egységben Magyarországért. Vannak véleménykülönbségek igen, de van egy közös programjuk is, amit kompromisszumokkal hoztak össze.
Mindegy, semmire nincs érdemi válaszod látom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!