Miért szavazol az ellenzéki összefogásra?
A sok ok közül kettőt említek.
1. körbenéztem és hatalmas az igénytelenség. A koszos utcáktól házaktól a trehány munkáig bármiben (tisztelet a nagyon ritka kivételnek). hatalmas igény a gyűlöletre van. Mindenütt.
2. Beszélek emberekkel és hihetlen a butaság szintje. Rosszul mondtam, csak próbáltam beszélni, nem lehet, nem értik nem tudnak válaszolni. Azt azonnal mondták, hogy én egy mocskos disznó vagyok. Itt munkakapcsolat, emberi kapcsolat nincs, ami pedig az eredményes értékteremtés alapfeltétele. Amiből a jóllét lenni tud.
Az olyan triviális objektív dolgokkal, hogy nincs értelmes gazdaság, van hatalmas adóssághegy, a munka ilyen mélyen lenézve még soha nem volt, és társai, nem beszélek, akinek van szeme, látja. ha meg nem, akkor reménytelen.
Légyszívesebben leszavaznék amúgy a Fideszre, hogy egyék meg amit főztek, de nem akarok államcsődöt ezért inkább az ellenzék mellett vagyok most.
Na meg a gyűlöletkampány amit a Fidesz generált azt egyre nehezebben bírom elviselni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!