Kire fogtok szavazni?
Figyelt kérdés
2022. márc. 23. 11:28
A kérdező szavazást indított:
Orbán Viktor
Márki-Zay Péter
45 szavazat
3/20 anonim válasza:
Orbán Viktorra nem lehet szavazni még mindig... Pártokra és egyéni jelöltekre szavazunk csak.
4/20 anonim válasza:
Bejelöltem a másodikat, de csak azért, mert az általa vezetett koalícióra fogok szavazni, nem személyre, nekem az ő programjuk lenne előnyösebb. A Fidesz, amit eddig csinált, nekem nem volt jó, ha ezt folytatják, az nekem továbbra sem jó. Lehet, hogy az ellenzék sem lesz jó, de egy esélyt adok nekik.
7/20 anonim válasza:
Csak a proli söpredék szavaz a Fideszre. MZP2022 csak felfelé.
8/20 A kérdező kommentje:
Nem kötekedés ként kérdem!
Aki Márki-Zay Péterre szavaz az miért van vele, ő miért jobb mint Orbán? Ő Gyurcsánnyal van, és tudjuk milyen volt és most is milyen Gyurcsány.
Mi a baj Orbánnal?
2022. márc. 23. 16:37
9/20 anonim válasza:
Természetesen ellenzék mint minden értelmes ember.
Az előttem szóló fityeszes birka meg önálló szöveget se tudott össze hozni..
10/20 anonim válasza:
9-es, Mi a baj orbánnal? : Egy kukás többet keres mint egy tanár. Romokban az oktatási rendszer, egészségügy. Még a hajléktalanok is Ausztriába menekülnek. Az euró 400 Ft. Orbán 10,000x korruptabb mint Gyurcsány valaha volt, gyermeteg propagandával agymossa az embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!