Semelyik. A levél amit küldtek, jól jött gyújtósnak.
2022. márc. 4. 13:02
2/9 A kérdező kommentje:
Én a Fideszre de nem azért mert annyira szeretném Orbánt.. sőt! De őszintén kinek kell megint a baloldal? Márki Zay? Annyi butaságot mond ( megnézem mindig vágatlanul is) de még úgy is sokszor hülyeség amit beszél! Amíg nincs egy erős ellenzék addig szerintem nem lesz kormányváltás. Alapból ez az egész Jakabra volt felépítve aztán az előválasztást elbukta.. Dobrev jött őt nem kell részletezzem miért nem szavazna rá senki.. utána Karácsony az az ember egy bohóc még Budapestet se tudja vezetni és most jött MZP… lopnak Orbánnék de szerintem annyira nem vészes itthon a helyzet mint ahogy sokan előadják. A VILÁG 2 főre van tervezve 1 fizuból mindenhol nehéz megélni.. 2ből szerintem azért itthon is meglehet.. nem jó ez a kormány de lehetne rosszabb is. Ti hogy gondoljátok?
2022. márc. 4. 13:08
3/9 anonim válasza:
Én nyugathoz akarok tartozni, nem a keleti únióba
2022. márc. 4. 13:11
4/9 A kérdező kommentje:
Fizetésekre gondolsz most? Itthon az hogy 500-700 ezer legyen az atlag fizetes minimum 15 ev… szerinted jo lenne ha áprilistól 400 ezer lenne a minimálbér?
2022. márc. 4. 13:14
5/9 anonim válasza:
13:14
Nem!
A berendezkedésre gondolok, nem a keleti unióba akarunk hanem az EUban akarunk maradni. Nem Putinhoz hanem az EUhoz
2022. márc. 4. 13:18
6/9 A kérdező kommentje:
Mit kéne szerinted tennie a kormánynak? Elítélte és kész.. az ellenzék mondja állítsák le a Paks 2-őt akkor az 1-et nyugodtan le lehet mert ami ahhoz kell, hogy mukodjon Oroszországból érkezik..
2022. márc. 4. 13:24
7/9 anonim válasza:
Mi Hazánkra!
2022. márc. 4. 17:22
8/9 anonim válasza:
Kérdező teljesen egyetértek az első hozzászólásoddal... Én sem szeretem a Fideszt, de a sok rossz közül még ők talán a legjobbak, háború miatt is én még bennük bízok jelenleg a legjobban, hogy kimaradhatunk belőle, Marki Zay baromi fura nekem is.
2022. márc. 4. 20:34
9/9 anonim válasza:
inkább fidesz.
van nekik köszönhető rossz is az biztos, pl a 400 óra kötelező túlóra amit akartak, hát hadd ne írjak erre semmit mekkora ganéj dolog volt ez kigondolni is. de azért a kerítésért kiállt, nem mondta a migránsoknak hogy gyertek csak nyugodtan, nem tudok olyanról hogy egy kamion száguldott volna egy sétányon "vajon hány embert tudok elütni céllal". vagy pl aki akarta beoltathatta magát azzal amivel akarta stb. illetve a jelenlegi szomszédban levő konfliktusba se ütjük bele az orrunkat úgy hogy fegyvert adunk, más se hiányozna
sztem meg márkizaj inkább arra hajt hogy ugyan mennyire tudja magát megutáltatni, mit ha negatív rekordot akarna :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!