Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Miért veszít minden választáso...

Miért veszít minden választáson a baloldal?

Figyelt kérdés

2022. márc. 21. 17:48
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Meg a fővárosban meg a legtöbb hajléktalan, bűnőző, lyukban nyomorgó ember is. Persze, vidéken (tehát Budapesten kívül, de Pest megyén belül is még) csak ostoba, tanulatlan emberek vannak? Csak az ostoba fővárosi hiszi azt, hogy a vidéki ember megvásárolható egy zsák krumplival. Én azt tartom birkának, aki örökké csak ellenez mindent ami éppen van, sosem örül semminek, nem gondolkodik, de bújja a médiát és mindent gondolkodás nélkül elhisz. Nem tapasztalatból beszél. Nyílván lehetne az embereknek jobb, de amíg bárki, aki dolgozni akar, dolgozhat és nem hal éhen, és béke van, addig igen is jó.

Persze nem lesz a válaszom sokaknak tetsző, de én azért is szavaztam most is a jelenlegi kormányra, mert azt tapasztaltam az eddigi évek során, hogy jobb az életem, mint a bal oldal idején. Amikor a bal oldal volt hatalmon a családommal nem egyszer volt, hogy hó végén nem volt mit ennünk, pedig a szüleim dolgoztak, és lakáshitelen más nem volt. Nem tudtak kocsit venni, mert nem volt se tartalék, se keret a hitelre. Aztán a rendszerváltás után lassacskán jobb lett. Lett kocsi, amivel elmehettünk nagy bevásárlásra. Cipővásárlás nem csak akkor volt, mikor már leesett a jelenlegi talpa stb.

Van életcélom, jövőképem, a saját házamból, melegben, jóllakottan írhatom ezt a választ, a gyerekeknek van mindene, amire szükségük van, és megtakarításunk is van, munkánk is. Szerintem ez bővel elég indok arra, hogy miért szerettem volna, ha ez marad.

A kérdésre a válasz: azért veszít, mert sokan még emlékeznek a bal oldal idejére, és senki sem akarja ezt visszahozni. Még ha nincs is megelégedve a kormánnyal, akkor se fog az ellenzékre szavazni, amíg gyurcsány neve ott szerepel.

Jah, fővárosban diplomáztam, de vidéken egy ostoba faluban élek.

2022. ápr. 5. 21:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!