Szoros a küzdelem a Fidesz és az összefogás közt. Miért nem akarja a baloldal hogy a határon túl élők szavazzanak?
Sokszor hallottam már, hogy nem itt lakik dolgozik stb akkor nem szavazhat itt.
Ezek a mondatok főleg baloldaliaktól származnak.
Miért a szavazati jog elvétele a cél? Miért nem az a cél hogy Felvidék, Délvidék, Kárpátalja, Székelyföld a baloldali összefogásra szavazzon?
Fidesz szavazókra mindig az a vád, hogy buták, gombák, alkoholisták, köztv-én nevelt agymosottak.
Minden kettős állampolgár a határon túlról szintén köztv-én nevelt zombi?
Vagy nekik is krumpli?
Vagy esetleg ők is azt gondolják hogy a fidesz jobban képviseli az érdekeiket?
Azaz jobb a fidesz külpolitikája? Jobban törődik a velük?
Abban nincs vita hogy szoros a választás… és nagyban befolyásolja az eredményt az a párszázezer szavazat.
Akkor miért támadja őket a baloldal? Miért nem próbál közeledni hozzájuk?
Amúgy pont ezt kellene tenni a 3 millió fidesz szavazóval is. Közeledni hozzájuk és nem leszólni őket. Talán akkor nem bukna minden választást a baloldal.
Pont ez a baj ezért veszít a baloldal minden választáson. Megy az acsarkodás a gyűlölködés.
Határon túli magyarok jellemzően fidesz szavazók és már nem is szólhat bele mert igazából nincs joga hozzá ő nem annyira magyar.
Hogy tudtok így tükörbe nézni?
Én semmiféle gyűlölködést nem látok, kérdező. Normálisan leírtuk, nem szabadna azoknak szavazni, akik életére tulajdonképpen nincs kihatással a választás végeredménye, hisz nem ebben az országban élnek, nem ide adóznak, nem a magyar eü-t használják satöbbi, satöbbi.
A "baloldal" - ahogy ti hívjátok - vagyis az ellenzéki összefogás nagyon jól teszi, hogy nem megy bele a licitálásba.
Én kijelentkeztem Magyarországról teljesen, és Angliában levélben szavaztam az összefogásra.
Anyukám és apukám ott élnek, lehet egyszer még mi is visszamegyünk szóval nekem számít.
Viszont kerek perec megmondtam az erdélyi kollégáimnak a véleményem arról, hogy szavazni akarnak. Soha nem akarnak ott élni, sose viselik a következményeket.
Nem attól magyarok, hogy szavazhatnak...
Ez aljas dolog.
Ha a külhoniak MZP-re szavaznának akkor beleférne igaz? Akkor nem lenne bajotok vele… őszintén gondoljatok bele, ha kijönne hogy csak azért nyert az összefogás mert külhoniak szavaztak a baloldali összefogásra akkor mit mondanátok? Hogy nem jó így számoljuk újra? Hm? Csak őszintén!
"Ha a külhoniak MZP-re szavaznának akkor beleférne igaz?"
Nem. Ne szavazzanak senkire.
17.
Álszent vagy
Nem vagyok baloldali de én se szeretném hogy a határon túliak szavazhassanak.
Nem ide adóznak, nem ide fizetik az áfát, nem itt döglenek bele a züllött eübe.
A kibicnek semmi se drága, ők úgy verik az itteniek falloszával a csalánt őket nem csípheti.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!