MZP az ELŐVÁLASZTÁS ÓTA hogyan teljesített ?
Figyelt kérdés
- Az ELŐVÁLASZTÁS óta MZP a vártnál jobban vagy rosszabbul teljesített, mint ahogyan számítottatok rá !?
- Vagy mint ahogyan azt szeptemberben/októberben reméltétek !
- Kérem, hogy a FIDESZES - ELLENZÉKI szavazó külön szavazzon !
2022. márc. 15. 21:38
A kérdező szavazást indított:
🔵 Ellnezéki vagyok : Sokkal jobban teljesít
🔵 Ellnezéki vagyok : ugyan úgy teljesít
🔵 Ellnezéki vagyok : Sokkal rosszabbul teljesít
🔵 Ellnezéki vagyok : Ő is elszúrta a lehetőséget, oda a választás...
🟠 Fideszes vagyok : Jól teljesít, megnyeri a választást
🟠 Fideszes vagyok : ugyan úgy teljesít
🟠 Fideszes vagyok : Fidesz számára kedvezően teljesít
🟠 Fideszes vagyok : "megnyeri nekünk a választást"
🟢 Független : jól szerepel
🟢 Független : rosszul szerepel
45 szavazat
1/11 anonim válasza:
Jobb ha nem is beszélünk róla -.-
3/11 anonim válasza:
Úgy teljesített, hogy azok közül is sokan, akik eddig az ellenzéki összefogásra akartak szavazni,inkább el se mennek, vagy leszavaznak Orbánra, aki jól látja a dolgokat, és biztos kézzel, józan ész mentén képes irányítani az országot.
4/11 anonim válasza:
Lejáratta a teljes ellenzéket...
6/11 anonim válasza:
Ugyanúgy, viszont a fidesz propaganda sikeres karaktergyilkosságot hajtott végre rajta. Az emberek meg pont elég buták ahhoz, hogy megvezessék őket kiragadott félmondatokkal.
7/11 Mr.Prime Minister válasza:
Őszintén nem értem MZP osztorozását. A kormányváltó nagygyűlésen közel annyian voltak, mint a békemeneten. Az egész ember hónapok óta alig alszik, mert csak kampányol, kampányol, kampányol. Fáradt és igen, ő is mond ritkán hülyeségeket, ami minden ember számára egy megbocsátható dolog, hiszen senki nem tévedhetetlen.
9/11 A kérdező kommentje:
#3.) Ahogy mondod hármas !
🆕 Ha most lett volna az ELŐVÁLASZTÁS (Március elején), akkor azt mondanám, hogy az ellenzék most képes lett volna egy erős ~50% körüli értéket elhozni !
#️⃣ Akár országgyűlési többséggel is !
⬇️ De most így...csak időt/lehetőséget adtak a leszerepelésre... (Csak Lefelé⬇️)
❄️ És ahogy mondod, akik októberben rá szavaztak vagy szavaztak volna, azok most elszélednek...
⛔️ És ezt függetlenként mondom ! Se nem Fidesz, se nem MZP párti ⛔️
2022. márc. 17. 23:35
10/11 anonim válasza:
7es Közel annyian? :D te csukott szemmel nézted az eseméyneket? Az ellenzék gyűlésén jóindulattal is 40-50ezren voltak. A fideszén meg 500ezren. Végül is csak tízszer annyian. Az majdnem közel annyi xdd. Hülyeségeket meg nem ritkán mond, hanem folyamatosan. Nem nehezítette meg az M1 dolgát, semmit nem kellett csinálniuk, gyakorlatilag minden nap saját magáról hozta a lejárató videókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!