Ha az ellenzék beengedné a migránsokat és az LMBTQ szervezeteket, az, h férne meg együtt? Oké a gazdaság szárnyalna, mert megkapnánk az EU-s pénzeket, amikről teljesen letiltották az országot.
", az LMBTQ szervezeteknek pedig nem életcéljuk a gyerekek tönkretevése"
Aha persze, én meg tüzet okádok....
"Dehogyis az lmbtq-nak semmi köze a gyerekekhez.
Egyreszt ez a gyerek tudtommal nincs atoperava, masreszt a szulei engedik neki hogy igy viselkedjen, harmadreszt ilyen elszigetelt peldaval nem bizonyitasz semmit.
Ti sirnatok a legjobban ha betiltanank a keresztenyseget mert vannak pedofil papok.
"5 Ennek az elszigetelt példának több milliós követése van az instagrammon"
Es? Majd ha sorra jonnek az ilyen gyerekek akkor lehet sirni. Persze az mar nem baj amit utoljara leirtam..., abbol van tul sok szerintem.
"az is totálisan véletlen hogy a világon a starbuckson át a fociig mindenki fújja az lmbtq lobbit. Ember nyisd már ki a szemed és láss."
Az LMBTQ tamogatasa segit elfogadttatni az emberekkel hogy nem csak heterok leteznek. Nyugi nem lesznek ettol a gyerekek melegek, csak pl. a meleg gyerekek konnyebben felvallaljak a massagukat.
Ha ettol vki "meleg lesz", akkor magyarazd mar el hogy hogyan maradt fenn a homoszexualitas, amikor illagalisnak volt titulalva? Ki akar illegalisan szexelni?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!