Mi a Fidesz programja a következő 4 évre?
Azon kívül, hogy megvédik a magyar családokat és a magyar gazdaságot, a pontosan nem tudom kitől, de inkább a lényeges, érdemi dolgokra lennék kíváncsi. Mit terveznek? Vagy majd 2025 végén/ 2026 elején megint megnyitják a szavazatvásárlásra fenntartott pénzcsapot és ennyi?
Ellenzéki szavazó vagyok, de nem trollkérdés, csak őszintén nem látok túl sok esélyt a győzelemre, ezért érdekelne, hogy mire lehet számítani a Fidesztől az elkövetkező 4 évben?
Ott járattad le magad, hogy egy olyan cikket linkelsz, ami Matolcsy-ra hivatkozik, aki kb. évente mást mond és más szempont alapján kritizálja a kormányt, és elmondja, hogy a kormány katasztrofális gazdasági intézkedéseket hoz.
Szerintem minden marad a régiben. Ami újdonság, hogy állítólag azoknak is kitaláltak már valamit, akik nem részesülnek (vagy csak nagyon kicsit) a támogatásokból, hogy ezzel le tudják faragni a hátrányukat azokhoz képest, akik jelentős anyagi támogatásokat élveznek.
De ezzel szkeptikus vagyok, mert semmi konkrétumot nem mondtak (kampányfogás lehet).
Megtévesztettek a statisztikai számok, igaz?
Az ellenzék abszolút túlerőben van. Orbán nem engedheti meg hogy a választások tisztességesen zajlódjanak le, mert felmosnánk a fidesszel a padlót. Eddig a rendszer-lefagyással trükköztek, de ez most nem fog menni.
Ha az EBESZ megfigyelők ellenére "lefagy" a rendszer, vagyis követhetetlenné válik, abban a pillanatban a választás bármilyen eredménye az ő szempontjukból elfogadhatatlan. Nem viccből lesznek itt.
Az sem véletlen, hogy a fidesz uszítja a tagjait az EBESZ ellen. Beavatkozásról beszélnek, holott csak meg akarják figyelni. De ez most sakk-matt helyzet O1G-nek.
Ha nem engedné be a megfigyelőket, akkor az EU nem fogja legitim kormánynak elismerni.
Ha lefagy a rendszer, nem fogja legitim kormánynak elismerni.
De nekem úgy tűnik hogy O1G ennek ellenére úgy gondolja, hogy majd megoldja "okosba" valahogy. Asz'szem készülődhetünk. Én szeretem a koktélokat, a kedvencem a Molotov.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!