Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Most már semmi esély a kormány...

Most már semmi esély a kormányváltásra?

Figyelt kérdés
Vagy Orbi csinálhat valami újabb hülyeséget putyint támogatva, amitől majd kiborul a bili?

2022. márc. 1. 07:52
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem marad Orbán Viktor a miniszterelnök, és ez így van jól...
2022. márc. 1. 08:34
 12/17 anonim ***** válasza:
Amit a közös ellenzék nyilatkozott Ukrajna védelmében. Akiknél nyelvtörvény, háborúval való fenyegetőzés Magyarországgal szemben, progromok az oroszok ellen. Hát... A magam részéről ki akarok maradni a buliból. Nem vagyok odáig az ukránokért. A diktatúrákért sem, de bármit csak ne háborút. Az idióta bohócuk szétlöveti az országát ahelyett, hogy leült volna tárgyalni. Népszavazász kezdeményezett volna a vitatott területeken. Felvállalta volna a függetlenséget. A nyugat röhög a markába, hogy a szlávok ingyen leamortizálják egymást. Adnak hozzá fegyvert, hogy üssék egymást. Nem hiányzik nekik sem a csóró, tolvaj, korrupt ukrajna. Sem a diktátor az atomjaival. A maguk részéről teljesen igazuk van.
2022. márc. 1. 10:22
 13/17 KTP 3.0 ***** válasza:
27%
Hát nézzük. Nem túl rózsás a helyzet se a mosléknak se a narancs kommunistáknak. Valamelyik sajnos nyerni fog, ez bizonyos. MZP még a saját szavazóinál is ki...ta a biztosítékot azzal hogy katonákat küldene Ukrajnába, és ugye nem ez volt az egyetlen bicskanyitogató megnyilvánulása. A fideszt meg utáljuk mint a Sz.rt. A Mi Hazánk Hal' istennek biztos erősödni fog, mivel ő a harmadik út. Szerintem az esélyek jelenleg 55-45 a moslék javára, mivel sok az agymosott fiatal akik itt ajvékolnak Ukrajna miatt (is)
2022. márc. 1. 21:56
 14/17 anonim ***** válasza:
Szerintem mzp-ét megvették,hogy bukja el a választást. Nem tudom elképzelni,hogy nem szándékosan járatja le magát. Ha valóban ilyen,akkor hogy lett belőle polgármester? Hogy jutott el a miniszterelnők jelöltségig? Szerintem neki már van egy számlája,mondjuk a Kajmán szigeteken néhány milliárddal
2022. márc. 3. 00:03
 15/17 anonim ***** válasza:
44%
Utolsó.Hasonló tippem van..Ember magától ennyire barom nem lehet..
2022. márc. 3. 03:04
 16/17 Senior Séf ***** válasza:
Háború-közeli helyzetben az emberek jobban szeretik a stabilitást, a régi bevált dolgokat, így sajna nagy esély van, hogy marad a fidesz.
2022. márc. 5. 16:21
 17/17 anonim ***** válasza:
Szerencsére marad a Fidesz.De nagy pénzt raknék rá hogy az ellenzék vagy direkt veszti el a választást vagy MZp megvették..5 diplomás ember magától nem lenne ilyen hülye ....
2022. márc. 5. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!