Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Szerintetek van esély a...

Szerintetek van esély a kormányváltásra?

Figyelt kérdés

Az ellenzék nagyon nyomja ezt a narratívát, de mi mást mondhatnának, ugye. Egészen az előválasztásokig úgy hittem, hogy most tényleg leváltják a Fideszt, de azóta alig találkozom elvétve néhány ellenzékivel a környezetemben. Mindenki jó alaposan benyalta (megint) a Fidesz világmegmentő propagandáját, plusz kinyílt a pénzcsap, és most mindenki azt hiszi, hogy kánaán van.

Azt látom, hogy Budapest nyerhető, de a vidék katasztrófa. Szinte hihetetlen, mennyi agy nélküli zombi él ebben az országban, elkeserítő. Kaptak némi alamizsnát és elfelejtik, hogy aztán 4 évig megint semmi.

Ti hogy látjátok a saját környezetetekben, mennyire van kormányváltó hangulat?

Fideszesek beragadt kazettájára nem vagyok kíváncsi, kíméljetek meg a betanult mantráktól. Kösz

2022. febr. 15. 19:18
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
33%
nincs
2022. febr. 15. 19:19
 2/17 A kérdező kommentje:
lehetetlen. kajak fogom a családot és kiköltözunk a hanyatló nyugatra, mert én még 4 évet nem bírom elviselni ezt a maffiát
2022. febr. 15. 19:21
 3/17 anonim ***** válasza:
73%
Kormányváltó hangulat van, esélyeket majd meglátjuk.
2022. febr. 15. 19:21
 4/17 anonim ***** válasza:
76%
Igen, minden esély megvan rá.
2022. febr. 15. 19:24
 5/17 anonim ***** válasza:
75%
Van esély
2022. febr. 15. 19:25
 6/17 anonim ***** válasza:
29%
Igen, ezzel az agy nélküli zombi, alamizsnával megvehető szánalmas emberek és egyéb válogatott sértegetéssel akarjátok magatok mellé édesgetni az embereket, akik nem elvakultan tartoznak egyik táborba sem. Csupán Orbán gyűlölőkből nem jön össze a győztes szavazatmennyiség. Tessék okosan és tisztelettel beszélni velem, akkor elgondolkodom.
2022. febr. 15. 19:26
 7/17 anonim ***** válasza:
31%

Szerintem Török Gábor látja jól:

A Fidesz háttérvilágát magabiztosnak látja, mert a belső kutatásaik fölény mutatnak, még a billegőnek tartott körzetekben is. Annyira jó eredményt mutatnak szerinte, hogy még a szereplőket is meglepik.

A Fidesznek 110 körüli mandátumot jósolt, de jelezte, hogy egyes kutatások szerint kétharmad körüli eredményt s elérhetnek. Toronymagas esélyesnek nevezte a pártot, amely felé minden tekintetben elképesztően lejt a pálya.

“Óriási meglepetés lenne, ha az ellenzék nyerni tudna” – mondta,

[link]

2022. febr. 15. 19:29
 8/17 A kérdező kommentje:

6

vannak ismerőseim, akik logikusan tudnak érvelni, hogy miért szavaznak a fideszre. ez kb 10%,a maradék 90 leragadt ott, hogy gyúúcsány meg bezzeg a rezsicsökkentés, meg a tegnapi telexes néni, akinek 57 ezer a nyugdíja, de akkor is csak Fidesz. Na, rájuk gondoltam. Ha te nem tartozol ebbe a csoportba, akkor totál feleslegesen jöttél ide okoskodni. Viszlát

2022. febr. 15. 19:31
 9/17 anonim ***** válasza:
82%
Attól függ mennyi olyan ember lehet, aki a közvélemény kutatónak azt mondja, még nem tudja kire szavaz, de valójában pontosan tudja, hogy az ellenzékre, csak ezt Orbánisztánban nem szívesen mondja bele a telefonba.
2022. febr. 15. 19:38
 10/17 anonim ***** válasza:
30%

"Fideszesek beragadt kazettájára nem vagyok kíváncsi, kíméljetek meg a betanult mantráktól."

"lehetetlen. kajak fogom a családot és kiköltözunk a hanyatló nyugatra, mert én még 4 évet nem bírom elviselni ezt a maffiát"

Először is: nem te fogod eldönteni, hogy ki és mit válaszolhat a kérdésedre. Ha csak a saját buborékodban érzed jól magad, nyiss egy Fidesz-fóbiás Facebook-csoportot és bólogassatok egymásnak szorgalmasan! Ami a másik idézeted illeti, már legalább huszadszorra olvasom itt a GYK-n, hogy ha a Fidesz nyer, akkor ők elhagyják az országot (ennyit a beragadt kazettákról). Én azt tanácsolom, hogy lassacskán kezdhettek csomagolni, akkor nem kell majd április 3-a éjszakáján lázasan kapkodni... :)

2022. febr. 15. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!