Szerintetek van esély a kormányváltásra?
Az ellenzék nagyon nyomja ezt a narratívát, de mi mást mondhatnának, ugye. Egészen az előválasztásokig úgy hittem, hogy most tényleg leváltják a Fideszt, de azóta alig találkozom elvétve néhány ellenzékivel a környezetemben. Mindenki jó alaposan benyalta (megint) a Fidesz világmegmentő propagandáját, plusz kinyílt a pénzcsap, és most mindenki azt hiszi, hogy kánaán van.
Azt látom, hogy Budapest nyerhető, de a vidék katasztrófa. Szinte hihetetlen, mennyi agy nélküli zombi él ebben az országban, elkeserítő. Kaptak némi alamizsnát és elfelejtik, hogy aztán 4 évig megint semmi.
Ti hogy látjátok a saját környezetetekben, mennyire van kormányváltó hangulat?
Fideszesek beragadt kazettájára nem vagyok kíváncsi, kíméljetek meg a betanult mantráktól. Kösz
Szerintem Török Gábor látja jól:
A Fidesz háttérvilágát magabiztosnak látja, mert a belső kutatásaik fölény mutatnak, még a billegőnek tartott körzetekben is. Annyira jó eredményt mutatnak szerinte, hogy még a szereplőket is meglepik.
A Fidesznek 110 körüli mandátumot jósolt, de jelezte, hogy egyes kutatások szerint kétharmad körüli eredményt s elérhetnek. Toronymagas esélyesnek nevezte a pártot, amely felé minden tekintetben elképesztően lejt a pálya.
“Óriási meglepetés lenne, ha az ellenzék nyerni tudna” – mondta,
6
vannak ismerőseim, akik logikusan tudnak érvelni, hogy miért szavaznak a fideszre. ez kb 10%,a maradék 90 leragadt ott, hogy gyúúcsány meg bezzeg a rezsicsökkentés, meg a tegnapi telexes néni, akinek 57 ezer a nyugdíja, de akkor is csak Fidesz. Na, rájuk gondoltam. Ha te nem tartozol ebbe a csoportba, akkor totál feleslegesen jöttél ide okoskodni. Viszlát
"Fideszesek beragadt kazettájára nem vagyok kíváncsi, kíméljetek meg a betanult mantráktól."
"lehetetlen. kajak fogom a családot és kiköltözunk a hanyatló nyugatra, mert én még 4 évet nem bírom elviselni ezt a maffiát"
Először is: nem te fogod eldönteni, hogy ki és mit válaszolhat a kérdésedre. Ha csak a saját buborékodban érzed jól magad, nyiss egy Fidesz-fóbiás Facebook-csoportot és bólogassatok egymásnak szorgalmasan! Ami a másik idézeted illeti, már legalább huszadszorra olvasom itt a GYK-n, hogy ha a Fidesz nyer, akkor ők elhagyják az országot (ennyit a beragadt kazettákról). Én azt tanácsolom, hogy lassacskán kezdhettek csomagolni, akkor nem kell majd április 3-a éjszakáján lázasan kapkodni... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!