Szerintetek van esély a kormányváltásra?
Az ellenzék nagyon nyomja ezt a narratívát, de mi mást mondhatnának, ugye. Egészen az előválasztásokig úgy hittem, hogy most tényleg leváltják a Fideszt, de azóta alig találkozom elvétve néhány ellenzékivel a környezetemben. Mindenki jó alaposan benyalta (megint) a Fidesz világmegmentő propagandáját, plusz kinyílt a pénzcsap, és most mindenki azt hiszi, hogy kánaán van.
Azt látom, hogy Budapest nyerhető, de a vidék katasztrófa. Szinte hihetetlen, mennyi agy nélküli zombi él ebben az országban, elkeserítő. Kaptak némi alamizsnát és elfelejtik, hogy aztán 4 évig megint semmi.
Ti hogy látjátok a saját környezetetekben, mennyire van kormányváltó hangulat?
Fideszesek beragadt kazettájára nem vagyok kíváncsi, kíméljetek meg a betanult mantráktól. Kösz
Szerintem van esély kormányváltásra. Sokan megjöttek a Fideszből, kb. mindenki akinek van más csatornája a jó kis igazmondo állami tévén kívül.
A fiatalok közt (huszonéves korosztály főleg) szinte minden ismerősöm a változásban bizakodik.
Az a baj, hogy az ország nemcsak fiatalokból áll, akik változást akarnak, hanem nagyrészt tanulatlan idős emberekből, aki egy erzsébet utalványért széttenné a lábát.
Az a durva, hogy ott a drága nagymamám, akit imádok szeretek, de akárhogy magyarázok neki dolgokat azt fújja: ,, Orbán Viktor nyíltan mondta ki, hogy ruszkik haza", tehát nincs sajnos miről beszélni.
Válaszom az, hogy nincs.
Mivel konkrétan minden a kormány kezében van, össze nem hasonlíthatók a lehetőségek, ami látszik azon is, hogy a Fidesz mennyit költ el kampányra. Az alkotmány és minden alaptörvény neki kedvez, sőt, ha annyira szorulna a hurok, esküszöm azt is beiratnák, hogy Magyarország vezetése egyetlen egy párton alapszik a Fidesz-KDNP-n.
Na és ott vannak a határon túliak. Ő velük biztos nyerni fognak, főleg, hogy buszokkal hozzák majd őket át tömegével, és nemcsak Erdélyből.
Összességében mindenben előnyben vannak...
"Fideszesek beragadt kazettájára nem vagyok kíváncsi, kíméljetek meg a betanult mantráktól. Kösz"
Ne haragudj, de ha csak az ellenzéki válaszolók véleménye érdekel, akkor az elég egyoldalú, és hamis képet ad.
Egyébként szerintem nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!