Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Mi az egyesült ellenzék...

Mi az egyesült ellenzék programja (főleg gazdasági része érdekelne)?

Figyelt kérdés

Lassan itt a választás, de hozzám még nem jutott el semmilyen konkrétum, hogy hogy nézne ki az adórendszer stb.

MZP szimpatikusakat mond, amikor az állam gazdaságba avatkozó szerepének csökkentéséről beszél, de hiába, ha ott vannak ilyen szélsőbalos Szabó Timikék meg Tordai Bencék és társaik, akik még a jelenlegi brutális állami újraelosztást is még nagyobbra növelnék.

Így most megint ott tartok, h a Kutyapárt marad az egyetlen alternatíva.

Mert az ellenzékben hiába vannak bizonyos dolgok amikkel egyetértek, ha össze-vissza beszélnek és teljesen bizonytalan,h milyen gazdasági programot képzelnek el. A fidesz a stabilan szar, az ellenzék meg bizonytalanságban tart, hogy vagy jobb lesz egy fokkal, vagy még rosszabb.

2022. febr. 21. 23:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
96%
25-én lesz a hivatalos programbemutató
2022. febr. 21. 23:35
 2/11 anonim ***** válasza:
14%

"A fidesz a stabilan szar, az ellenzék meg bizonytalanságban tart, hogy vagy jobb lesz egy fokkal, vagy még rosszabb."

Te is az inkább a biztos rosszat mint a lehetséges jót választók tömegét erősíted? Nagyszerű, remélem még rengeteg ilyen ember van, akik miatt 12 éve élősködik rajtunk a fidesz, mert legalább ők biztos rosszak...

2022. febr. 21. 23:36
 3/11 A kérdező kommentje:
Szabó Timikék és Tordai Bencék meg az egész MSZP DK visszataszító csúszómászói eredményezik leginkább azt, h a fidesz újra és újra nyer. Én nem szavazok rájuk, de az ellenzékre sem.
2022. febr. 21. 23:41
 4/11 anonim ***** válasza:
39%

Előzetes programjuk, parancsolj:

[link]

2022. febr. 22. 00:00
 5/11 anonim ***** válasza:
63%

Kedves kérdező, 25-én lesz meg a teljes részletes program.

A gazdasági kérdésekre elég nagy hangsúlyt fektetett MZP is, bizonyára az ő javaslatait is figyelembe veszik, pláne, hogy erről elég sokat kommunikált. Én is inkább az ő gazdaságpolitikájával értek egyet, néhány nap és meglátjuk pontosan miben sikerült megegyezniük.

2022. febr. 22. 01:09
 6/11 anonim ***** válasza:
45%
Ezzel a tempóval Április 25-re talán kitalálják,mit is akarnak.
2022. febr. 23. 13:11
 7/11 anonim ***** válasza:

Ma megjelent a programjuk, ezen a linken eléred:

[link]

Az elején egy rövid összefoglaló van, de lejjebb görgetve a teljes, 70 oldalas programot is elolvashatod

2022. márc. 9. 21:38
 8/11 A kérdező kommentje:
vállalhatatlan
2022. márc. 9. 23:29
 9/11 anonim ***** válasza:
2022. márc. 10. 07:20
 10/11 anonim ***** válasza:
Látom megelőztek. Nem meggyőzni akarlak, de kíváncsi vagyok, mi vállalhatatlan?
2022. márc. 10. 07:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!