Most aki tényleg egyedül kénytelen élni, az dögöljön meg? Mi miért nem kapunk adóvisszatérítést? Minden magyar kölkös család csak úgy 3 millió körüli szja visszatérítést kapott ma, én meg...?
#31 ez szép volt!
Vénnek egyáltalán nem vagyok vén! Habár ezek szerint a szüleid is azok.
Szűklátókörűnek sem érzem magam.
Az igaz, hogy inkább szavazok a Fideszre, mint arra a moslékra ami ellenzéki összefogásnak nevezi magát.
Fsz?
Nos, ez sem vagyok.
Te meg tanulj meg írni. Kezd például az ékezetek használatával.
Kérdező!
Az elején még 3 millió volt. Most 5-6.
Legközelebb 10 lesz?
Egyébként maximálva van a visszakapható összeg. 809000Ft. Senki nem kap 5-6 milliót! Nyugodtan utána lehet nézni Eleve akinek 5 "kölyke" gyermeke van az adómentességet élvez.
Pfuuuuu!
Ezt kölykös dolgot nem lehetne elengedni? A visszatérítés mértéke függ a keresettől. Mint írtam én 274194Ft-t kaptam vissza.
Milyen 1 évet?
Azt írtad 200 ezer a nettód. Akkor 8 hónap.
Kedves Misi1978!
Hát nem tudom, Ön miért annyit kapott... Én akit hallottam dicsekedni, mindenki a maximumot kapta. Szóval pl ahol 3 gyerek van és mindkét szülő dolgozik, ott 3x2x809 000 azaz közel 5millio , az minimum egy ház ára! Qwa igazságos, mondhatom az egyedülállókkal szemben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!