Most aki tényleg egyedül kénytelen élni, az dögöljön meg? Mi miért nem kapunk adóvisszatérítést? Minden magyar kölkös család csak úgy 3 millió körüli szja visszatérítést kapott ma, én meg...?
#25 Jah, akkor össze tévesztettem mert volt itt egy kérdés a napokban aki tanárként dolgozott.
Össze-vissza mond mindent. Ezt a kérdést is csak azért tette fel hogy kötekedjen a családosok ellen.
Néha szégyellem, hogy tanár vagyok, pont amiatt a csúsztatások miatt, amiket itt gyakorin is lehet olvasni.
A pótlékemelés nem 9000 ft volt, hanem minimum br. 26000 forint, az 16-17000 ft lehet nettóban. Ma egy pályakezdő nettó 207 ezer forintot keres az ágazati szakmai pótlékkal együtt, ami persze még mindig nevetséges összeg, de nem kell ezzel a nettó 170-nel szédíteni a többieket.
Én is kaptam vissza szja-t, de ettől még nem fogok erre a szemét, hazaáruló bandára szavazni.
aki emiatt a kis morzsa miatt kepes lesz a fideszre szavazni, az annyit is er, elertek vele a celukat. en szja mentes lettem, anyamek masfel millat kaptak vissza, de elobb szurnam magam tokon, minthogy emiatt a kis alamizsna miatt leszavazzak rajuk, miutan 12 eve csak rombolnak.
de egyebkent nyugodj meg, olyan inflacio van/lesz, hogy nem sokkal lesznek elorebb akik kaptak visszateritest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!