Mikor küldik ki a levélszavazatot, ha Erdélyben élek?
"A magyarországi lakcímmel nem rendelkezők abban az esetben vehetnek részt a soron következő országgyűlési választáson, ha a szavazást megelőző 25. napig a Nemzeti Választási Irodától kérik felvételüket a központi névjegyzékbe."
Ez alapján úgy gondolom, hogy március 10 körül kezdik a kiküldést.
Idén már levélszavazatot küldenek (amit csak vissza kell küldeni)? Azt hittem, szavazólapot küldenek, ami nincs előre beikszelve, és a szavazópolgár tudja a saját döntése alapján bejelölni, hogy mit választ.
Vicc volt, bocsánat, de nem tudtam kihagyni. De az előző válaszadó becslése március közepe előtt, azzal egyetértek
Valamikor március szerintem is. És tényleg, ne hallgass a fentiekre. Magyar vagy, a magyar politikához alanyi jogod van. ❤🇭🇺
Nem úgy mint a fent kommentelő transzrománok... 😒
Levették a válaszomat, mert kiálltam a külhoni kérdező mellet???
Száradjon rá a kezetek a billentyűzetre!
Kérdező: szavazz csak nyugodtan, ha úgy érzed jónak. Ne hallagass ezekre a hümmögőkre meg károgókra.
9
Azért törölték, mert ocsmányul beszéltél, te szittyamagyar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!