Mit gondoltok a befagyasztott élelmiszerek kapcsán? Nem politikailag
Figyelt kérdés
Szeringem egész jó csoport mindegyiket veszem főleg az étolaj csirkemell Liszt2022. jan. 13. 08:23
21/22 anonim válasza:
Én sem sütök semmit bő olajban, mióta ilyen mértékben emelkedett az ára. Ennek lett egy klassz "mellékhatása", sokkal zsírszegényebb az elkészült étel tepsiben sütve például, amihez csak nagyon kevés olaj kell. Persze mondhatjátok, hogy "a sütő begyújtása mekkora költség". Mivel elektromos sütőm van, befér három tepsi cucc is. Így én ezt ki is használom, mindig sütök benne a főétel mellett sütőtököt/céklát/krumplit, plusz valamilyen sütit is. Maximálisan kihasználva az energiát.
22/22 A kérdező kommentje:
21 Nekem gáztűzhelyem van, palackos így ha sokat sütök nagyobb anyagi csőd mint az olaj ( még így drága áron is). De ezt mindenki maga tudja ki mit használ.
2022. jan. 13. 10:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!