Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Mit gondoltok a befagyasztott...

Mit gondoltok a befagyasztott élelmiszerek kapcsán? Nem politikailag

Figyelt kérdés
Szeringem egész jó csoport mindegyiket veszem főleg az étolaj csirkemell Liszt
2022. jan. 13. 08:23
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
93%

Lefogadom, hogy hiánycikk lesz az összes befagyasztott áru termék.

És az egyébként is haldokló magyar állatenyésztésnek ez már-már kegyelemdöfés....

Sokkal súlyosabb következményei lehetNEK, mint amit az egyszerű emberek el tudnak képzelni.

Még az is lehet, hogy még silányabb minőségű lesz a hús.

2022. jan. 13. 08:50
 12/22 A kérdező kommentje:

11 Az, hogy hiánycikk lesz sajnos elképzelhető. Irták többen de majd meglatjuk.

Az allatenyeszteses dologgal nem értek egyet. Vidéken élek itt a legtöbb ember aki már csak kicsiben is de állatokat tart milliomos… majd pont ők mennének tönkre. Nagyban meg főleg …

2022. jan. 13. 08:55
 13/22 anonim ***** válasza:
18%
Nem rossz dolog. Nem tudom miért kell felháborodni. Aki nem vásárol luxus élelmiszereket, kevés pénzből él, annak hatalmas segítség. Meg tényleg.. Ezek az alap élelmiszerek. Nem tudom sajnálni azokat, akik eddig is vették a Café Frei kávékat, Selection vagy €épp ilyen-olyan termékeket és most zavarja az ár. Persze, nagyon finomak csak meg lehet élni nélküle. Nekem is van olyan, amit nem veszek már az ára miatt, de kerestem egy olcsóbb alternatívát:) A csirkemell fontosabb szerintem, mint egy kávé vagy egy bio citrom.
2022. jan. 13. 08:57
 14/22 A kérdező kommentje:

13 Nah igen ami nem volt ez a rendelet akkoris ezeket az alapvető élelmiszereket mondtam Volna

Kenyér ( Liszt) tej húsféle….

Esetleg még a tojás de ne legyünk telhetetlenek.

2022. jan. 13. 09:00
 15/22 anonim ***** válasza:
70%

Naiv dolog ennyiből következtetést levonni a magyar állattenyésztésről. Különben sem tudhatod, hogy csak az állatokból élnének. Az én környezetemben elég sokan küszködnek, mert hol a H1N1 gyanúja miatt kell megsemmisíteni az összes szárnyast, hol a sertéspestis miatt lesznek oda a disznók.

Mellesleg a takarmányárak meredeken felfelé ívelnek, kis híján megduplázódtak, tehát ennyivel drágább felnevelni mondjuk egy malacot. Ezért is lett drágább a hús!

2022. jan. 13. 09:01
 16/22 A kérdező kommentje:

15. Én csak azt mondom el amit saját szememmel láttam, persze nem az egész allatenyesztest ismerem. Mind mind milliomosok akit ismerek a környéken, ebből el az egész pereputty nem másból. Nem őket kell félteni.

Ez a kis embereknek segítség. Ugyanolyan mint nem a Lidl vagy a Tescot kell sajnálni.

2022. jan. 13. 09:10
 17/22 anonim ***** válasza:
75%

Én sem értem igazán, hogy hogyan lesz ebből igazi csökkentés. Hiszen simán felemelik más áruk árát, hogy behozzák a hiányt.

Ez olyan, mint egyes termékek ÁFA csökkentése. Oké, akinek be kell fizetni az ÁFA-t az kevesebbet fizet. De az áru nem lesz annyival olcsóbb.

Egyébként én ezekből pont nagyon keveset használok. Cukor, olaj, liszt nem fogy nagy mennyiségben. A csirke meg eddig olyan volt, hogy ahány bolt, annyi ár. Lehetett találni normális áron szépet.

2022. jan. 13. 09:36
 18/22 A kérdező kommentje:
17 olaj helyett mit használsz? Vagy liszt helyett akkor??
2022. jan. 13. 09:39
 19/22 A kérdező kommentje:
A kérdésem nem kötekedés csak kíváncsiság :)
2022. jan. 13. 09:39
 20/22 anonim ***** válasza:
87%
18: Nem készítek olyan ételeket, amit bő olajban kell kisütni. Ha meg valami alá kell egy kicsi, akkor azt sokszor el is lehet hagyni, ha jó a serpenyő. Lisztet használok, csak nem olyan nagy mennyiségben, hogy megterhelő lenne azt a pár kilót megvenni.
2022. jan. 13. 09:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!