Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Melyik párt legalizálná a...

Melyik párt legalizálná a kannabisz használatát hazánkban?

Figyelt kérdés

Tudom, sok válaszoló egyből a kannabisz káros hatásairól fognak vitatkozni, a kérdéssel nem szeretném hogy a válaszolók ezen vitatkoznának.

Csak egyszerűen kíváncsi vagyok hogy melyik párt tenné meg az első lépéseket a legalizáció felé.

Talán a Momentum?

2022. jan. 12. 15:32
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyik se.
2022. jan. 12. 15:33
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyik sem vett tervbe ilyesmit.
2022. jan. 12. 15:35
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Mi azért még a retardáltságban ennyire nem járunk előre.
2022. jan. 12. 15:37
 4/8 anonim ***** válasza:
26%
a milliónyi alkoholista és rivó függő országába nem legalizálnák a könnyű drogokat, csak a kemény drogok legálisak, pálinka xanax.
2022. jan. 12. 15:37
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

- Hány füves kell egy villanykörte kicseréléséhez?

- Á, hagyjál, majd később lesz vele valami...

2022. jan. 12. 15:39
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

A kemény drogok sem legálisak.

Az alkoholt pedig már próbálták betiltani, rettentően meg is szívták. Tanulj egy kis történelmet!

Másrészről pedig csak mert van, amit egyszerűen nem lehet betiltani, az nem jelenti azt hogy akkor bármi mást is legalizálni kéne mellé.

2022. jan. 12. 15:42
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem is kell feltétlen a legalizáció mert addig sem lát belőle hasznot az állam, annyira meg nem esne jól az a cigi hogy grammja kerülne akár 4-5e ft-ba, és lehet hogy pont csak a gyengébb fajtákra korlátozódna a hazai kereskedelem, ennek még nem jártam utána, de kíváncsi vagyok például hogy Máltán majd milyen fajták kaphatóak, ha tisztességes fajták nem kerülnének forgalomba akkor száradjon rájuk, de fizessél hogy élhess vele, erejük meg alig van.

Ha elindulunk az összefogás irányába, mindenképp kell hozzá ez is, akkor lehet rá esély pár éven belül, de kellenének személyek akik erőltetik a témát ott fent, mert egy olyan vén hülye mint Kásler nem fog ilyen tekintetben haladni a nyugattal.

Csak gondolj bele Németország meg legfőképp az ifjúságvédelemmel magyarázták a legalizációt.

2022. jan. 12. 15:56
 8/8 anonim ***** válasza:
0%

6-os

Ráerősítesz arra amit mondtam, az alkoholt nem tudták betiltani mert a lakosság nagyrésze kemény függő volt és törvénnyel szembe menve drogozni akartak tovább.

Az alkohol igen is kemény drog, brutálisan amortizál, komoly pszihés és fizikai függőséget okoz, a társadalmat masszívan bomlasztja.

2022. jan. 12. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!