Csak én utálom ennyire Orbán Viktort?
Figyelt kérdés
2022. jan. 5. 20:43
11/21 anonim válasza:
Utalnam en is ha lenne ra okom, de nincs ... ha neked vannak okaid, akkor utald nyugodtan.
12/21 anonim válasza:
Nem csak te. Az összefogás teljes szavazótáborát ez az egy dolog tartja össze, hogy őt még egymásnál is jobban utálják.
13/21 anonim válasza:
"az vesse rá az első követ aki bűntelen közületek" - Jézus
14/21 anonim válasza:
Nem kell személyes érzelmeket belevinni. Még ha az utálná, akinek elszerette a feleségét (időlegesen), de szerintem az se utálja (a jelekből ítélve), mert végül is, hosszabb távon jól járt vele.
15/21 anonim válasza:
Amióta kormányoz a lopás, a korrupció, és a hazudozás, ezek az ő siker ágazatai.
Én a kezdetektől fogva nem színpatizálok orbánnal, mert látom hogy egy sunyi hazug hataloméhes ember, egy jellemtelen politikai szélkakas mindig arra fordul amerről a legnagyobb hasznot reméli az önös érdekeihez.
16/21 anonim válasza:
Én nem utálom, de sok kollégám nem szereti.
17/21 anonim válasza:
Igen, tudom most már divat lett utálni. De kérdezem én a sok utálkozótól, hogy akkor kit látnának a helyén? Gyurcsányt? Csak mert jövőre a válaszráson másnak nem igazán van esélye, de szerintem úgyis a Fidesz fog győzni ismét.
18/21 A kérdező kommentje:
A Mi Hazánkat szeretném
2022. jan. 7. 13:17
19/21 anonim válasza:
Miért vagy náci?
Én se náci, se kommunista nem vagyok, mert én kínai vagyok
20/21 anonim válasza:
Nem kínai, hanem libsi csak elírta a telóm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!