Kőszegi Ákos szemtől szemben is balféknek merné nevezni Karácsony Gergelyt?
Figyelt kérdés
2021. dec. 30. 00:45
1/9 anonim válasza:
Az hagyján, de még én is meg merném tenni. Ekkora balfék még nem volt Budapest élén.
2/9 A kérdező kommentje:
1
Ugyan már, oda se mernél menni hozzá...
2021. dec. 30. 00:51
3/9 anonim válasza:
Nem. Mióta Karigeri - saját elmondása szerint - ordítozott Pintér Sándorral, azóta mindenki tiszteli. Már Puzsér is fél tőle, miután az ATV-ben azt mondta róla, hogy ipari mértékeket ölt a hazudozása. Sőt, Soros Gyuri bácsi is bocsánatért esedezik előtte, mert a 2018-as súlyos veresége után esetlennek nevezte. Isten óvjon mindenkit Karigeri haragjától! :DDD
4/9 anonim válasza:
Most elképzelem, ahogy egy üvöltőbajnokságban Karigeri túlkiabálja Puzsért... :-))))))))))
5/9 anonim válasza:
Szerintem igen, és rohadtul sokan...én pl nagyon szivesen mondanám a véleményem ennek a tesze tosza bocibárgyú szociológusnak!
6/9 anonim válasza:
Nem rudom ki ő. De Karácsinyt én is balféknek tadtom ellenzékimént. És igény esetén a szemébe mondom. Erőtlen, súlytalan, komolytalan.
7/9 anonim válasza:
Hajrá Karácsony! Hajrá Márki-Zay!♥♥
8/9 anonim válasza:
Miért ne merné? Mi lenne a következmény?
9/9 anonim válasza:
Kőszegi egy idióta, de legalább önazonos. Interjúkban is kritizálta Karácsonyt, szóval szerintem igen. Amúgy szavazzatok Dobrev Klárára. Sikerülni fog; nyerni fogunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!