Szerintetek is mostmár egyre biztosabb az újabb Fidesz-győzelem?
Figyelt kérdés
Fél évvel ezelőtt még én is azt mondtam volna hogyha az ellenzék összeszedi magát akkor van esély tavasszal a változásra, de ami az előválasztás óta ott zajlik, meg amiket MZP is mond/művel...2022. jan. 5. 12:06
11/14 anonim válasza:
"és a trendek fontosak."
melyik trend? a 12 éve lopás? :D
12/14 anonim válasza:
Szerintem a fidesz-kdnp fog nyerni, DE egyszerű többséggel (100 és 133 közötti számu mandátummal). Nem rajongok igazán semelyik oldalért sem, de unom már ezt az egoista kétharmados kormány-brigádot.
13/14 readymix válasza:
4-es Miért, kik vannak az Összefogásban? És kik vannak a Fide$$-ben...?
14/14 anonim válasza:
Feri és a DK jelenléte a biztos siker. A fidesznek. Itt volt a lehetőség az ellenzéknek, hogy összeálljanak a fiatalok, és a régi arcokat hátrahagyva valóban új alternatívát mutassanak. Erre mi történik? Gyurcsány ott vigyorog középen. Hát nem, kösz, elég volt egy elkúrás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!