Szerintetek is mostmár egyre biztosabb az újabb Fidesz-győzelem?
Figyelt kérdés
Fél évvel ezelőtt még én is azt mondtam volna hogyha az ellenzék összeszedi magát akkor van esély tavasszal a változásra, de ami az előválasztás óta ott zajlik, meg amiket MZP is mond/művel...2022. jan. 5. 12:06
1/14 anonim válasza:
Nem, magasan nyer az Összefogás.
2/14 anonim válasza:
Az Összefogás, csak a nevében az.
3/14 anonim válasza:
Egyre biztosabb az Összefogás győzelem, Budapest a minta.
4/14 anonim válasza:
Én egy percig nem vontam kétségbe a fidesz győzelmet, látva, hogy kik vannak az összefogásban. Vicc az egész.
5/14 anonim válasza:
Az ellenzék győzelmét valószínűbbnek tartom, túlságosan sok a Fideszes kiábrándult.
MZP néhány mondatát lehet, hogy kiforgatták és felkapták, így a Fideszesek ezzel vannak elfoglalva. Viszont mindemellett nem látják, hogy járja az országot és meggyőzi az embereket. De nem is baj, addig jó, míg leköti őket a hazugságok örömmámora.
6/14 anonim válasza:
Nem,egyre biztosabb a fidesz bukása.Ezért is osztogatnak ennyi ingyenpénzt mindenféle jogcímen.Amit majd sokszorosan behajtanának a választások után ha nyernének.
7/14 anonim válasza:
ma 12:15
mert a fideszben talán jobbak ülnek? :D papir nélkül 2 értelmes mondatot sem tud elmondani egyik sem.
8/14 anonim válasza:
Az ellenzéknek nincs jó programja. Megszorítást ígérnek ismét.
9/14 anonim válasza:
ma 12:27
majd ha nyer a fidesz ne izgulj lesz is megszoritás, a sok ingyenpénz, amit választások előtt most hirtelen elkezdtek osztogatni, az bizony nem ajándékba lesz ;)
10/14 anonim válasza:
Igen, minden kutatónál vagy vezet a Fidesz, vagy döntetlen körüli állásból jön fel, és a trendek fontosak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!