Fideszesek mondjatok legalább egy okot arra, hogy miért érdemes veletek tartani. Mi az, amiért nekem is a Fideszre kéne szavaznom jövőre?
A demagógia, és az annak való bedőlés a ti fajtátokra jellemző, de jót mosolyogtam a 20-as hozzászóláson :)
Szerinted ugye nincs korrupció?
Szerinted ugye sajtószabadság van?
Nem tették tönkre az egészségügyet?
Nem tették tönkre az oktatást?
Nem csalták el az utolsó két választást, törvényes (persze a saját előnyükre szabott törvényekkel), és törvénytelen eszközökkel?
Miért titkolnak minden információt? Nincs normális tájékoztatás szinte semmiről.
Közbeszerzések? Miért csak a haverok nyernek? Ezt ugye nem tudod tagadni te sem.
Trafikokat miért vették el olyanoktól, akik évtizedek óta abból éltek, és adták oda a haveroknak?
Mi szükség annyi stadionra, miközben a kórházak rohadnak?
Miért hoztak be 50ezer migránst, miközben migránsellenes jelszavakat szajkóznak? És mindezt jó pénzért, zsebre.
Miért nem volt egyetlen ellenzéki politikus a közmédiában 10 éve, leszámítva a 4 évvel ezelőtti 5 percet pártonként?
Bocs, tudnám még sorolni, de mennek kell hányni.
A #12-es belinkelte a szikár adatokat, erre lenullázzátok. Ti valamiféle mazochista dacpolgárok vagytok, akiket elszomorít, ha valami sikeres és működik? Ezek az eredmények titeket is érintenek, a ti életszínvonalatok is növekszik ezáltal. Ennyire bele vagytok süllyedve a saját gyűlöletbuborékotokba, hogy ki sem láttok belőle? ...és nem, nem a "propagandasajtó" tolja ezeket az infókat, hanem Varga Mihály pénzügyminiszter, akin cirka 25 éve képtelenek vagytok fogást találni.
Én is kérem, sőt követelem a lepontozást, abból legalább látni fogom, hogy mennyire reménytelenül kisszerű faékek vagytok! :)
14: "Erre a katyvaszra, ami amint hatalomhoz jutna, szétesne, mert az összefogás csak addig tartott, onnantól mindenkinek saját érdekei és céljai lennének az elsők."
Aztán te honnan vagy ilyen "okos", kis-csíra?
Te vagy Nostredamus reinkarnációja? - a büdös túrót!
Ta egyedül Orbán érdekeit szolgálod, aminek köze sincs az ország érdekeihez!
Nekem nagyon fontos a családom, és annak a boldog és biztonságos, európai jövője!
Ezt Orbánnal nem lehet megvalósítani, ezért az ellenzékre fogok szavazni!
Orbánnal nincs normális jövő!
Százezreket lakoltattak ki, a végrehajtó bűnszövetkezet lenyomorított egy kisvárosnyi embert úgy, hogy leszarta - mert leszarhatta - a törvényeket!
Ki fogja kárpótolni a lenyomorított embereket?!
Az ellenzék felülvizsgálja a bűnözők tevékenységeit - visszamenőlegesen! Orbán meg folytatja ezt a törvénytelen népnyúzást!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!