Miért nem lehet egységesen kötelezővé tenni az oltást hogy aki dolgozni akar annak kell rendelkeznie oltással, miért van az hogy a munkavállaló döntheti ezt el?
A haverod nem volt egészséges.
A malária is csúnya betegség. Az ellen miért nem oltatod magad?
"A haverod nem volt egészséges"
Valószínűleg te jobban tudod....
Mikor olyan helyre utaztam megelőzés miatt szedtem gyógyszert malária miatt
“ Valószínűleg te jobban tudod....”
Te miért tudnád jobban? Van valamiféle orvosi végzettséged, és csináltál vizsgálatokat rajta előtte?
Vagy csak hasraütésre mondod, hogy egészséges volt? Mert akkor az annyira releváns, mint az én véleményem ismeretlenben.
Újabb ember kísérlet a gyerekekkel és még ejnye-bejnye sincs.
Te miért tudnád jobban? Van valamiféle orvosi végzettséged, és csináltál vizsgálatokat rajta előtte?
Ő mondta és neki hiszek, covid osztályon mondták is hogy alapbetegsége nincs, ott viszont orvosok megvizsgálták
Tudod az ember mindig azt hiszi magáról, aztán kiderül hogy mégsem.
Én is azt hittem milyen egészségesen élek, sportolok, nem dohányzok, nem iszom rendszeresen, aztán most vizsgálnak, hogy miért is emelkedett meg az évek alatt a vérnyomásom.
Nagy eséllyel 2 éve is volt már gond, de ha megkérdeznek, érzetre azt mondtam volna, kicsattanok az egészségtől.
En is egeszsegesnek hittem magam.
Amig migrenes fejfajasaim nem lettek.
MRI maganban es kiderult, hogy a nyakamban van egy kis porckorong serv. Az arcom feleben meg arcureggyulladas.
Kesobb az oltas miatt sajat magam csinaltattam maganban labort. Kiderult, hogy epp majgyulladasom van es a koleszterinem is magas.
A gyulladas miatt akkor nem oltottak be. (Amugy siman mert nem vizsgalnak meg senkit elotte)
Szep lassan rendezek mindent. Valszeg az arcureg gyulladas fog miatt van. Eselyes, hogy evek ota. A fogorvos szerint minden oke volt utoljara. Ennyit ernek az orvosok.
Sok idiota vakon bizik mindegyikben. Egeszsegukre.
10#
Nekem a munkáltatóm maga a kormány...Velem ki is b.sztak a kötelező oltás miatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!