Miért a Mi Hazánkra szavazol? Illetve miért nem?
Figyelt kérdés
2021. dec. 9. 22:57
11/16 anonim válasza:
Mert a balos propagandában megmondták, hogy róluk ezt kell gondolni, a szavazóik pedig ezt ismételgetik, mikor azt se tudják, mit jelent.
Én sok dologban szimpatizáltam velük, de az oltásellenesség és a konteók kiábrándítottak.
12/16 anonim válasza:
Egy szóval sem mondták,hogy oltás-ellenesek.Dúró Dóra azt mondta,ki-ki döntse el maga,hogy szeretne-e oltatni,de senkit ne kötelezzenek rá.Milyen konteókra gondolsz?
13/16 anonim válasza:
Vajon a korábbi járványokat sikerült volna legyőzni olyan hozzáállással, hogy az emberek kedvük szerint oltakoznak?
Az meg nevetséges, hogy beálltak emögé az új világrendes baromság mögé.
Kár értük, mert amúgy vannak dolgok, amiket csak ők képviselnek. Például a c***nykérdéssel kapcsolatban a Fidesz úgy tesz, mintha nem létezne a probléma, az ellenzék meg a rossz oldalon áll.
14/16 anonim válasza:
A másik meg az LMBTQ politikai szervezettel való szembeszállás. A Fidesz is tett jó lépéseket, de nem eleget.
15/16 anonim válasza:
13-as!A korábbi járványok egy kicsit más tészta.Nem egy lab.-ból szabadultak el,és nem lett belőlük hisztéria keltés.A minap hallottam egy idős nénit a Tescoban,meghalt valakilye,és megkérdezték tőle,ráírhatják-e az elhunyt beteglapjára,hogy covidban hunyt el.A Dóriék a kormány hibáira reagálnak.PL. most már több a fertőzött oltott,mint oltatlan,és ezek a vakcinák nem lettek hosszú éveken át tesztelve,lásd most a kínai,meg az orosz vakcinákkal léptek fel komoly kételyek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!