Egyetértetek velem, hogy a jobboldaliak tesznek többet a női jogokért?
Egy jobboldali keményen lépne fel az erőszakolók ellen, egy liberális mentegeti őket, és azt mondja, adjunk nekik még egy esélyt minél előbb.
Egy jobboldali súlyos büntetést akar egy nőverőnek, egy liberális szeretné, ha hamarabb szabadulhatna.
Egy jobboldali azt akarja, hogy női sportrendezvényeken és szépségversenyeken egy valódi nő indulhasson és nyerhessen, ne egy nőnek operált férfi.
Nekem úgy tűnik, a jobboldal feministább. :D
Ez egy korrekt hozzaallas, a ferfiak erosebbek, vedjek is meg a noket. Es mivel erosebbek, engem nem zavar ha tobb joguk van. De ne eljenek vele vissza, ugy mint azok akik verik a feleseguket.
22/N
12.
Mert még mindig erőszakkal kell elintézni a dolgokat?
14.
Tehát mivel naponta 0,2 feleségre rátámad más férfi a férj jelenlétében, ezért az egész férfitársadalomnak több joga kell legyen, hiszen neki kell majd verekednie, ebben az igen gyakori, mindennap ezrével előforduló esetekben. Szerintem meg az ősember idején volt ez kb így. kicsit hajtsd előre az idő kerekét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!