Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Megnéztétek a Fidesz kongressz...

Megnéztétek a Fidesz kongresszusról Orbán Viktor beszédét?

Figyelt kérdés
Hogy tetszett nektek? Szerintem nagyon hatásos volt és meggyőző. Szijjártó beszéde is nagyon erős volt.

2021. nov. 15. 20:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
22%

"Míg Orbán láthatóan olvassa minden beszédét, MZP fejből beszél, jegyzetekkel"

Ezzel a bullshittel dobálózik állandóan jónéhány ellenzéki. Parlamenti felszólalásoknál is folyton azzal jönnek, hogy "bezzeg a Jakab nem papírból olvas stb"

Azt ugye vágjátok, hogy azon a papíron vázlatpontok vannak? Illetve a parlamentben is azért van előtte papír, mert valszeg vázlatpontokba jegyzeteli a vitapartner mondanivalóját, hogy pontonként tudjon reagálni. Meg egyébként konkrét számadatok is vannak a papíron, mert ő nem csak a levegőbe beszél, hanem tényeket mond számokkal. Könnyű egy Jakabnak vagy egy MZP-nek, ők sose tényekkel jönnek, csak közhelyeket puffogtatnak, hogy "így diktatúra, úgy, bezzeg a melósok...", ehhez nem is kell papír.

Nem tudom honnan veszitek, hogy szövegírója van Orbánnak, mert annyira az ő stílusa minden beszéd, hogy nehezen tudom elképzelni, hogy egyáltalán nem az ő műve, szerintem max segítenek neki, de nagyrészt ő találhatja ki.

2021. nov. 15. 21:26
 12/16 anonim ***** válasza:
35%

Persze hogy megnéztem :D

Hofi halálával orbán mondja a legjobb politikai humorokat.

2021. nov. 16. 00:56
 13/16 anonim ***** válasza:
26%

Csak egy felolvasó. Egy igazi politikus föleg ilyenkor, kiváltképp 23-án, nem felolvasó délutánt tart.

Nem hiteles. Legyen inkább őszinte, és ne más kottájából játszon.

2021. nov. 16. 07:37
 14/16 anonim ***** válasza:
37%

10-es: írtam, hogy Kocsist kivéve - ő összegyurcsányozta magát, aztán kész.

A többi fidernyák, akik Orbán előtt hazudoztak: nos, elemezd ki a felolvasott szövegeket, és rájössz, hogy tök azonosak a stílusjegyek - már ha egyáltalán érted, hogy miről beszélek...

2021. nov. 16. 16:26
 15/16 A kérdező kommentje:

14-es:

"már ha egyáltalán érted, hogy miről beszélek..." - természetesen feltétlenül kell ez a fennsőbbséges rendreutasítás... Miért ne érthetné amit írsz bárki, függetlenül attól melyik oldalon áll? Miért gondolod, hogy csak az ellenzékiek értelmesek?

2021. nov. 16. 18:17
 16/16 anonim ***** válasza:
58%

"Miért gondolod, hogy csak az ellenzékiek értelmesek?"

Tapasztalat.

Igaz, ismerek vagy két nagyon értelmes (hajdani) Fideszest is...

2021. nov. 16. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!