Megnéztétek a Fidesz kongresszusról Orbán Viktor beszédét?
"Míg Orbán láthatóan olvassa minden beszédét, MZP fejből beszél, jegyzetekkel"
Ezzel a bullshittel dobálózik állandóan jónéhány ellenzéki. Parlamenti felszólalásoknál is folyton azzal jönnek, hogy "bezzeg a Jakab nem papírból olvas stb"
Azt ugye vágjátok, hogy azon a papíron vázlatpontok vannak? Illetve a parlamentben is azért van előtte papír, mert valszeg vázlatpontokba jegyzeteli a vitapartner mondanivalóját, hogy pontonként tudjon reagálni. Meg egyébként konkrét számadatok is vannak a papíron, mert ő nem csak a levegőbe beszél, hanem tényeket mond számokkal. Könnyű egy Jakabnak vagy egy MZP-nek, ők sose tényekkel jönnek, csak közhelyeket puffogtatnak, hogy "így diktatúra, úgy, bezzeg a melósok...", ehhez nem is kell papír.
Nem tudom honnan veszitek, hogy szövegírója van Orbánnak, mert annyira az ő stílusa minden beszéd, hogy nehezen tudom elképzelni, hogy egyáltalán nem az ő műve, szerintem max segítenek neki, de nagyrészt ő találhatja ki.
Persze hogy megnéztem :D
Hofi halálával orbán mondja a legjobb politikai humorokat.
Csak egy felolvasó. Egy igazi politikus föleg ilyenkor, kiváltképp 23-án, nem felolvasó délutánt tart.
Nem hiteles. Legyen inkább őszinte, és ne más kottájából játszon.
10-es: írtam, hogy Kocsist kivéve - ő összegyurcsányozta magát, aztán kész.
A többi fidernyák, akik Orbán előtt hazudoztak: nos, elemezd ki a felolvasott szövegeket, és rájössz, hogy tök azonosak a stílusjegyek - már ha egyáltalán érted, hogy miről beszélek...
14-es:
"már ha egyáltalán érted, hogy miről beszélek..." - természetesen feltétlenül kell ez a fennsőbbséges rendreutasítás... Miért ne érthetné amit írsz bárki, függetlenül attól melyik oldalon áll? Miért gondolod, hogy csak az ellenzékiek értelmesek?
"Miért gondolod, hogy csak az ellenzékiek értelmesek?"
Tapasztalat.
Igaz, ismerek vagy két nagyon értelmes (hajdani) Fideszest is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!