Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Megnéztétek a Fidesz kongressz...

Megnéztétek a Fidesz kongresszusról Orbán Viktor beszédét?

Figyelt kérdés
Hogy tetszett nektek? Szerintem nagyon hatásos volt és meggyőző. Szijjártó beszéde is nagyon erős volt.

2021. nov. 15. 20:58
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
45%
Nem nézek marhaságokat
2021. nov. 15. 21:00
 2/16 anonim ***** válasza:
61%
Én is néztem. Azért az látszik, hogy Orbán jó szónok. Ráadásul ebben a beszédben amúgy nem is volt sr gyűlölködés, se mocskolódás. Volt benne poén, volt benne komolyság is, célok, elért eredmények. Szerintem is hatásos volt. Bár nyilván az Orbán-fóbiásoknak bármit mond, úgyse tetszik, az persze nem baj, ha MZP mondja a se eleje se vége beszédeit tele bakikkal.
2021. nov. 15. 21:02
 3/16 anonim ***** válasza:
67%

Igen, megnéztem.

Jó volt Nem egy könnyű beszéd volt hanem nagyon komoly, látszik hogy nem veszi félvállról a kongresszust, nem tekintette olyan kis könnyed összejövetelnek, mint a Kötsei találkozót vagy hasonlókat.

Tartalmas volt.

2021. nov. 15. 21:04
 4/16 anonim ***** válasza:
59%
Orbán ebben a beszédben nagyon konkrét célokat fogalmazott meg az elkövetkezendő évekre az ország számára. ha ezentúl valaki hiányolja a fidesz programját, csak ajánlani kell neki, hogy nézze meg ezt a beszédet és ott van benne.
2021. nov. 15. 21:06
 5/16 anonim ***** válasza:
72%

"az persze nem baj, ha MZP mondja a se eleje se vége beszédeit tele bakikkal."

Míg Orbán láthatóan olvassa minden beszédét, MZP fejből beszél, jegyzetekkel. Azért nyúlnak órás hosszúságúra és azért hibázik bennük, mert megfeledkezik magáról, nem szokott hozzá az ilyesfajta beszédek tartásához. Orbánnak meg megírják előre, begyakorolja, majd felolvassa, azért az nem nagy tudomány. De ha megnézed pl. a 23-i beszédét Orbánnak, alig néz fel a papírjából, néha-néha feltekint a közösségre, majd olvas tovább. MZP viszont végig a közönségéhez szól, szerintem az sokkal szimpatikusabb, persze a beszéd minőségének rovására megy. Másféle szónokok, máshogy csinálják, döntse el mindenki hogy neki melyik tetszik jobban.

2021. nov. 15. 21:08
 6/16 anonim ***** válasza:
78%
Nagyon jó beszédeket írnak vagy ír magának. Aki azt megírta nem volt hülye!!
2021. nov. 15. 21:13
 7/16 anonim ***** válasza:
74%

Orbán nem magának írja a beszédeket!

A beszédek - kivétel nélkül - egy szövegírótól származtak: stílusában, szóhasználatában és szerkezetében egyformák voltak; nem véletlen, hogy mindegyik "szónok" (Kocsist kivéve) felolvasta amit elé tettek! (Kocsis is csak azért nem olvasta, mert Gyurcsányozni még az ő képességeivel sem megerőltető!)

A régi Szovjet pártgyűlések feelingje volt a levegőben!

30 évvel a rendszermódosulás után jól látszik, hogy sehova nem jutottunk, és kilátás sincs ezekkel előrébb jutni!

2021. nov. 15. 21:13
 8/16 A kérdező kommentje:

Igen. Szerintem is nagyon magávalragadó volt, és már belengette a következő generációt akiknek atadja majd a stafétát.

Nagyon igaza van Kínával és a törökökkel kapcsolatban is. A politikát nem szimpátia alapon játszák. Rafináltnak kell lenni és előrelátónak. És Orbán ezt nagyon vágja.

Marky Zai-nak szerintem szólhattak hogy csökkentse a beszédet. Kidumálja a krumplit a földből. A fiatal generáció kajálja a dumáját, de remelem nem nyer...

2-es neked is zöldet akartam nyomni de veletlen a félig zöldet nyomtam. Bocsi

2021. nov. 15. 21:15
 9/16 anonim ***** válasza:
25%

#5 Mivel Orbán KÉSZÜL egy ilyen beszédre, ezen IS dolgozik és nem csak odahány valamit a többieknek. Minden értelmes ember ezt teszi.

MZP viszont csak halmozza a hülyeségeket, unalmas és néha teljesen értelmetlen dolgokról beszél.

Most komolyan, te nem hallottad miket mond? Mégis mi köze az október 23-i rendezvényükhöz annak, hogy majd a választásokra kellenek választási megfigyelők és hogyan kell jelentkezni rá? Ezt miért kellett elmondania a beszédjében?

ha csak minimálisan készült volna akkor 1. nem beszél ennyi hülyeséget, 2. nem ilyen kényszeredett, 3, nem ilyen ótvar unalmas. Még az ellenzékiek is otthagyták a beszédeit, látni a felvételeken.

2021. nov. 15. 21:15
 10/16 anonim ***** válasza:
33%

#7 "A beszédek - kivétel nélkül - egy szövegírótól származtak: stílusában, szóhasználatában és szerkezetében egyformák voltak; "

Milyen beszédek?

Én Kocsis Mátéét, Szíjjártóét meg Orbánét hallottam, ez a 3 teljesen másmilyen volt.

2021. nov. 15. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!