A keresztèny pártok mièrt mindig jobb oldaliak?
Figyelt kérdés
Bal keresztèny,vagy bal konzervatív eszme nem is lètezik?2021. nov. 15. 19:58
31/54 anonim válasza:
Magyarországon nincs keresztény párt. Ne lop, ne hazudj, ne csalj... Ugyanmár...
32/54 Alex Fly válasza:
@30: pontosabban az általad ismert tényeken és általad igaznak vélt állításokon alapul. Ami nem feltétlenül egyezik meg a valósággal.
33/54 Godaime válasza:
Ööö de igen. Egyetlen isten létezésére sincs bizonyíték, ellenben a szervezett vallások isteneit simán ki lehet zárni csupán tényekre és a Bibliára alapozva.
34/54 Alex Fly válasza:
@33: ahogy a létezésére nincs bizonyíték, ugyanúgy nem lehet kizárni sem a létezését. A kettő mindig együtt jár...
35/54 Godaime válasza:
De én mondhatom neked, hogy él a csizmámban egy láthatatlan, test nélküli lila manó akit csak én vagyok képes érzékelni, mert a gondolataimban beszél hozzám. Nyilván nem tudod bebizonyítani, hogy ez nem igaz, mégis kapásból azt mondod, hogy nem hiszed el, mivel NINCS RÁ BIZONYÍTÉK. Én is így vagy minden egyes ember által kitalált istennel.
37/54 anonim válasza:
#35 Nem kell tovább erőlködnöd, már korábban is értettük hogy mekkora barom vagy. Befejezheted.
38/54 Godaime válasza:
Nahát, a híres keresztény szeretet ismét megmutatja önmagát amikor a józan ész cserben hagy. :)
39/54 anonim válasza:
Nem mondanám magam vallásosnak, de egy erős istentudat mindig hasznos az életben. Hinni abban, hogy van egy jó, tiszta "mag" vagy nevezzük akárhogy, mi létrehozta és fenntartja a világunkat. Az más, hogy ezt az egyházak hogyan tárják elénk. A legtöbb embernek van istentudata.
40/54 Godaime válasza:
Hinni bármiben lehet, de az attól még nem lesz igaz. Az "istentudat" ahogy te fogalmazol arra vezethető vissza, hogy alig néhány évezrede még azt sem tudtuk mi okozza az időjárás változást, a napszakok változását, betegségeket, stb. Az akkori emberek ezt istenekkel, szellemekkel és más természetfölötti dolgokkal magyarázták. Természetes, hogy beivódott a köztudatba és ettől nem lesz egyszerű megszabadulni. De ha megfigyeled a jómódú országokban ahol minőségi oktatás érhető el alig találsz vallásos embert, tehát ez a folyamat már elkezdődött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!