Fidesz-Maffia meddig lesz hatalmon, mikor mondjuk azt, hogy elég?
Fidesz-Maffia M1 éjjel nappal hazudnak, riogatnak.
És az oltatlanok ellen kampányolnak, akiknek volt annyi eszük, hogy nem kértek a vírust a saját szervezetünkbe.
Az embernek a saját immunrendszere az ami megvédi, és nem az oltás.
Ami közel se olyan hatékony mint tervezték olyan 40% hatékonysága van 4-5 oltástól.
És kb: 3000 ember halt meg miatta, 1000 ember vakcina szövődmények miatt lett nyomorék.
Lábat le kellett vágni és hasonlók, szívét leállította a vakcina pl: kislány a tv-ben!
Én oltott vagyok mert hiszek az oltásban, a 3.-at is megkaptam már. Valószínűleg lesz 4. 5. 6. és így tovább oltások fél évenként, azokra is megyek ha így lesz. Mi ezzel a baj? Virológusok és orvosok javasolják az oltást. Facebook-on a sarki kisboltos, a cipész és a festő kampányol ellene leginkább.... rájuk kellene hagyatkoznom? Nyilván a virológusok és orvosok is tudomást szereznek az oltás lehetséges mellékhatásáról, esetleges halálesetekről, mégis kitartanak a véleményük mellett. Akkor miről beszélünk? Amúgy is az orvosok voltak az elsők akik beoltatták magukat Magyarországon, és egyetlen egy esetben sem volt súlyos mellékhatás, na ők hitelesek lettek volna, ha mégis van mellékhatásuk. Viszont a facebook-os posztok miszerint Marika néni írja hogy azóta daganata lett meg fáj a szíve meg a szomszédja meghalt rá 2 napra.... na ezek nekem nem hitelesek.... Az meg nonszensz hogy azért nem oltat valaki mert a világon 1-2 ember meghalt az oltástól... Kb. az oltottak 0,000001 % a hal akkor bele, de ennyi erővel repülőre se ülj, autót se vezess forgalomban, sőt gyalogosként se közlekedj a városban nagy forgalmú utakon, mert 0,000001% eséllyel meghalsz balesetben.
Nem vagyok fidesz szipmatizáns, a korrupció, az ellenség kép alkotása, ellenfeleik tisztességtelen módon történő lejáratása szerintem is a módszereik közé tartozik. Viszont nem hiszek már abban sem hogy ha az ellenzék nyer akkor minden jobb lesz. Sőt....
Igazából nem kell intenzíven foglalkozni a politikával, mert tényleg mocskos, bele lehet betegedni, nem vagyok vak, tudom hogy sokat lopnak, stb.... De ez van, most lehet hogy a 3 vagy a 4 napos kenyér közül kell választanunk sajnos....
Szerintem most a 3 napos és a 4 napos kenyér közül kell választani, nekünk melyik kell, friss kenyér nincs...
MZP miért nem jó?
500 milliárd nem lenne jobb a családok zsebében Orbán helyett?
Mennyi pénzt ellopott és ő a szent?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!