Ki a jó? Kire kelene szavaznom??
Orbán Viktor! Én még egy ennyire becsületes, tisztességes embert még a világon nem láttam. Szegényt támadják, a Soros is, meg a migránsok is.
Eddig a kerítés megvédett minket, de az ellenzék biztos lebontaná a kerítést és be akar telepíteni több mint 8 millió migránst. Soros most megemeltette az üzemanyag árakat is, de Orbán Viktor Úr lecsökkentette hála istennek.
Most Soros és Márky Zay össze fogott, Soros a benzint emeli Márky Zay meg az élelmiszer árakat, csak azért hogy megbuktassák a kormányt! Na ezt mi nem hagyjuk!
9-es miért mocskolódsz? Ilyenek az ellenzékiek.
Bezzeg nézd meg a FIDESZ-t. Soha nem mocskolnak senkit, soha nem járatnak le senkit és nem terjesztenek másokról olyat ami nem igaz. Sőt még az ellenzéket is megvédik hogy ne támadják őket meg legyen tisztességes választás, ne mocskolódjanak.
Az ellenzék meg mocskolódik mindig.
Mindig jönnek a lopással. A FIDESZ egy forintot sem lopott még, megdolgozott minden egyes forintért, sőt sok FIDESZ-es politikus adakozik is a fizetéséből a szegények javára. A Mészáros Lőrincet pedig a Soros tömte tele pénzel mert tudta hogy Orbán Viktor Úr barátja volt, és így azt hihetik hogy a FIDESZ-től van a pénz, pedig Soros gazdagította meg Mészáros Lőrincet is csak hogy mutogatni lehessen rá!
Mindegy én nem mocskolódok meg senkinek sem kivánok semmi rosszat se sose úgyhogy azt kívánom neked hogy csak annyi bajod legyen az életbe amennyit a FIDESZ lopott, és akkor jót kívántam neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!