Szerintetek a magyar nép miért elégszik meg ezzel a kis morzsával, amit a fidesz nyújt?
Agymosott, betanult, demagóg propaganda ON.
nem akarok bunkó lenni, de az átlag magyarnál butább, lustább emberrel még sehol sem találkoztam.
sztem mindent elmond erről a népről, hogy 11 év orbáni szabadrablás után még mindig képes gyurcsácsonyzni meg nyígni, hogy neki nem szimpi MZP, a "másik oldal sem lenne jobb, fúj LMBTQ".
Orbán pont azt használja ki, h a magyarok kb. 80%-a egy nagyszájú, nem túl eszes átlag proletár, aki még gondolkodáshoz is lusta.
szted hány fideszes emlékszik arra, h anno Orbán ellenzékben mit is mondott, mikor felkúszott a benzin ára?
"A magyar nép meg megelégszik egy zsák krumplival meg nyugdíj prémiummal?"
történelmi előzmények + borzasztó oktatás, normális nevelés hiánya stb.
az sem véletlen, h ebben az országban van az egész EU-ban a legtöbb dagadt ember.
"Amerikában legfeljebb 2 ciklusa lehet egy elnöknek, utána mindenképp le kell váltani"
Itt is az kellene.
#14 Nem kellene.
Értem én, hogy már semmi más kiutat nem láttok, csak hogy megtiltjátok Orbánnak, hogy a pártja élén indulhasson neki a választásnak, de szimplán csak kellene végre találnotok valakiket, akik csak megközelítően el lehetne hinni, hogy nem fogják teljesen tönkretenni az országot.
Meg kellene nyerni a választásokat - de látom te is érzed, hogy ezzel az ellenzékkel nem is érdemes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!