Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Egy gyors felmérés! Fidesz...

Egy gyors felmérés! Fidesz vagy Ellenzék? Az ellenzék bármi más.

Figyelt kérdés

2021. nov. 5. 23:44
1 2
 11/16 anonim válasza:
De nem úgy van, hogy Gyurcsány mögött is áll egy "megaGyurcsány"?
2021. nov. 6. 20:32
 12/16 anonim ***** válasza:
40%

8: nincs fideszes fejem.

Az ellenzék "programja" nagyjából egybecseng a színpadot baloldali ígéretekkel, amiből kormányzásuk esetén általában nem lesz semmi.

Bevezetnék az eurót. 2006-ban az MSZP fújta, hogy 2010-re bevezetik persze ebből sem lett semmi és nem csak a 2010es kormányváltás miatt.

Nem lesz gázáremelés. Lett.

Az a vicces, hogy politikusok ellenzéki oldalról mindig tudnak szép jövőképet festeni, az aztán ha kormányzati pozícióba kerülnek, akkor mégsem sikerül elérni semmit ami tényleg jól jön.

2021. nov. 7. 08:09
 13/16 anonim ***** válasza:
#10 Gyűlölködés helyett próbáld meg végiggondolni, amit írtam! Hiába talál ki bármit mondjuk MZP, ha a DK nem szavazza meg. Egyébként én is ellenzéki vagyok, a Mi Hazánkkal szimpatizálok. Soha nem szavaznék olyanra, akinek bármi köze van akár orbánhoz, akár gyurcsányhoz. Pont emiatt hülyeség a teljes ellenzéket egy kalap alá venni.
2021. nov. 7. 08:38
 14/16 anonim ***** válasza:
53%

Tudod 12-es, a gázáremelésekbe más dolgok is beleszóltak, nem csak az, ki van a kormánynál. Nem kéne a kormánypárti rizsát fújni. Olvasni és nézni kellene a kormánypárti médián kívül mást is, hogy bővüljön a világszemléletünk..

De hol van most az MSZP? A Fideszt támogatók valahogy nem akarják felfogni, hogy a mostani ellenzék vezetésében egész más személyek vannak, mint az egykori MSZP vezette kormányban. Kivéve talán a pár DK-s képviselőt.

Röhejes hogy a fideszesek hogy bedőlnek a kormánypárti média hazugságainak, hogy micsoda eredményeket ért el Orbán és a Fidesz.

NA, elég csak egy nemzetközi összehasonlítást vetni a szomszédos és közeli kelet-európai országokkal, hol álltunk 15 éve és a Fidesz közel 12 éve után hol állunk most. Akik 2004-ben csatlakoztak az EU-hoz velünk együtt, azok már mind Magyarország előtt járnak, de már Románia is kezdi behozni ezt a kib.sz.tt országot. Elég csak megnézni a fizetéseket és az árakat. Aztán hogy Magyarország, Orbán és a bandája vezetésével a korrupcióban, továbbá demokrácia és a sajtószabadság eltiprásában mennyire elöl jár, arról még nem is szóltam. De dobogósak az EU-ban.

Érdekes, 15 éve után még mindig Gyurcsányról csinálnak filmet, de hirtelen milliárdossá váló Tiborczról vagy Mészárosról, a meleg Szájerről vagy a győri polgármester szexkalandjairól miért nem jelentetnek meg filmet? Vagy amikor a korrupt ügyekbe keveredő macedón politikusnak adnak az EU tiltakozása ellenére menedéket, arról miért hallgatnak annyira?

2021. nov. 7. 08:51
 15/16 anonim ***** válasza:

12-es

Figyelj, ha jól tudom, még mindig elérhetőek a felvételek a vitákról, még talán nem késő megnézni. Előbb viszont csináld meg a házidat, nehogy hétfőn egyest kapj.

2021. nov. 7. 09:06
 16/16 anonim ***** válasza:

Nincs házim, idősebb vagyok annál, hogy iskolába járjak.

És minden oldal hírforrásaiban tájékozódom.

2021. nov. 7. 09:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!