Szerintetek be kéne tiltani a prostitúciót, és mi a véleményetek róla?
Figyelt kérdés
2021. nov. 4. 20:02
11/32 mindentudó99 válasza:
Munkanélküliséget generálna
12/32 anonim válasza:
Miert lenne beteges? Osidok ota elfogadott mestersege a tarsadalomnak.
13/32 anonim válasza:
dehogy kellene.
egyszer te is leszel 60 éves, meg én is.
máshogyan pedig nem fogunk tudni 20on éves gyönyörű csajokat farkalni csak ha fizetünk érte.
szóval nagyon is hasznosak.
14/32 A kérdező kommentje:
#13:
Te is beteges vagy.
2021. nov. 4. 22:55
15/32 anonim válasza:
ha beteges szép nővel csókolózni, belenyalni a punijába, a szájába adni a farkamat, majd először lassan, majd ebből átváltva vadul megdugni....akkor igen, kimondottan súlyos beteg vagyok.
16/32 anonim válasza:
14# Nálad nincs rendben valami:)
17/32 anonim válasza:
A tiltástól nem szűnne meg a prostitúció kérdező, azzal tisztában vagy,igaz ?
18/32 anonim válasza:
A kényszerített prostitúciót büntetni kell * ( pl. Ha q szülei kényszerítik), az önként vállaltat nem. Prostik nélkül szerintem megnőne az erőszakos köz. száma (pl. A családon belüli erőszak). A k@ nagy része nagyon jól tudta, hogy mit vállalt, mikor annak ment. Ha k@ vagy, ne sírj, ha b@
19/32 anonim válasza:
Az a véleményem róla, hogy az a véleményed róla, hogy aki nem akarja betiltatni, az beteges. És akkor mi a kérdésed?
20/32 A kérdező kommentje:
#19:
Nem. Aki 60 évesen ott tart, hogy fiatal lányokon akarja kiélni a perverzióit, az beteges.
2021. nov. 5. 16:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!