Debrecenben a Pallagi úton a prostiuáltak vagy azok futtatói lefizetik a rendőrőket?
"mégis évtizedek óta megy ott az ipar és senki nem tesz semmit, se a rendőrség, se a városvezetés nem lép semmit."
"Miközben sokan járnak arra futni, kerékpározni, családdal, gyerekekkel sétálni, és minduntalan a prostituáltakkal és a stricijeikkel kell ott szembesülniük fényes nappal és hétvégén is."
10 éve ott vannak a prostik, aztán van aki arra sétáltatja a családját?
Nincs nálatok valami értékrendi baj?!
Különben Magyarországon nem tilos a prostitúció - ezt nem árt tudni - csak nem mindenütt engedélyezett!
A rendőr csak akkor intézkedhet, ha tiltott helyen csinálják - a gyereksétáltatás útvonala nem ilyen...
Akkora az a Nagyerdő, hogy nem tudom miért pont ott sétáltok?!
Ja: aztán ha a rendőr elkapja, mert 5 méterrel belül volt a tiltott helyen, akkor megindul az eljárás, majd bíróság, pénzbüntetés a nyomorultnak, így már nem 5, hanem 10 órát kell strichelnie, hogy az államnak is befizesse a pénzt... Sokan ebből tartják el a családjukat...
Lehet persze vergődni, csak ez a valóság!
Debrecenben nehogy már csak a TEVA közvetlen közelében tudjál gyereket sétáltatni, mert rögtön kikaparom magam!!! Akkora az a Nagyerdő, hogy hihetetlen! A Zsuzsival utaztál már? Igaz, az nem a TEVA felé megy - arra régen villamos járt egészen Pallagig) - de ha utaztál volna, nem itt nyekeregnél...
Az egész országban egyedül Miskolcon volt képes az önkormányzat türelmi zónát kijelölni, holott a nagyobb városok önkormányzatának törvényi felhatalmazása van ilyen zónák kijelölésére - csak nem élnek vele!
Úgyhogy amikor a prostik csípik a szemedet, akkor ne őket, ne a rendőröket hibáztasd, hanem menj el siránkozni az önkormányzathoz...!
Engem nem zavar a lepontozás, nem befolyásolja a stílusomat sem!
És valóban nem értem, hogy mért nem mentek ki a Zsuzsival? Hihetetlenül szép úton megy a vonat!
Vagy miért nem az állatkert felé mentek? Vagy a Békás-tó nem kellően jó hely - a spéci játszóterével?
Nem értem, hogy egy ekkora területű városban miért ne férnének meg a különböző szolgáltatások?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!