Kire szavazzak jövőre, ha ezeket szeretném?
-Szabad piaci, neoliberális gazdaságpolitika. Maradjon az egykulcsos adó, töröljék el a CSOK-ot és hasonló támogatásokat, privatizálják a veszteséges állami cégeket
-Melegházasság, transzneműek elismerése, béranyaság, meleg és transz örökbefogadás
-Magyarkodó, kereszténykedő rendezvények, műsorok felszámolása
-EU és USA-pártiság
Akkor ebben hasonlítunk egymásra!
De látod, most végre kimondtad! Ez a legnagyobb baj a rendszereddel és a 'magadfajtával'. Csak neki lehet igaza, aki mégis mást mer gondolni és mondani az ellenség, hazaáruló, hovatovább... még talán b*zi is.
Köszönjök a mai agymosási próbálkozásod. Lassan véget ér a munkaidő a pártközpontban is, mehetsz haza!
"Ez a legnagyobb baj a rendszereddel és a 'magadfajtával'. Csak neki lehet igaza, aki mégis mást mer gondolni és mondani az ellenség, hazaáruló, hovatovább... még talán b*zi is."
Tévedsz, már megint. Itt az a baj, hogy annyira gyűlölöd a kormányt és a kormány pártiakat, hogy nem tudod elfogadni ha igaza van a rendszernek és az azt támogatóknak. És igen, jelen esetben amiket te korábban leírtál mind téveszmék amiket csak azért szajkóztok mert gyurcsány vagy valamelyik embere ezt állította.
Én azt hittem ezek az én önálló gondolataim voltak, de akkor ezek szerint már elhangzottak valahol, valamikor, tudjuk kinek a szájából. :)
Köszönöm, hogy szóltál!
Amiket eddig leírtál (már ha te voltál az az ellenzékes akivel eddig vitáztam) mind olyan dolgok amiket már ellenzéki politikusok mondtak a híveiknek. Csak persze nem szó szerinti idézetekben hanem a saját szavaiddal megfogalmazva. De a lényege ugyan úgy elhangzott már ellenzéki politikustól.
A 4 bekezdésedből, 3 politikai öngyilkosság.
-meglévő támogatások eltörlés...
-egy néhányezres szexuális kisebbség piedesztára emelése, szemben az elutasító/közönyös többséggel
- vallásal szórakozni
Igazából az EU-nak és USA-nak benyalás is eléggé öngyilkos ötlet. Mert mind a két fél a felsorolt 3 bekezdésből 2-t ránk erőltetne.
Teljesen mindegy az összefogás miniszterelnöke mit akar es mit nem. Miniszterelnok egy bab. Marmint úgyis a koalicio dont. Ha a dk a jobbik az mszp tobbkulcsos adot akar, akk egymas kozt azt fogjak megszavazni. Onmagaban egy miniszterelnöknek nincs jogkore, az van amit a Parlamentben a tobbseg megszavaz.
Epp ezert mindegy ki lesz a miniszterelnok, ha az összefogás nagyobb partjai összefognak az lesz amit akarnak.
Szabad piaci, neoliberális gazdaságpolitika. Maradjon az egykulcsos adó, töröljék el a CSOK-ot és hasonló támogatásokat, privatizálják a veszteséges állami cégeket
Piacelvűséget ennyire radikális formában a Le az Adók 75%-ával nevű, nem túl jelentős párt képvisel egyedül. Mérsékeltebben, de szintén piacpárti a Mi Hazánk, a Fidesz és a DK.
Melegházasság, transzneműek elismerése, béranyaság, meleg és transz örökbefogadás
Ebben a tán a Momentum a legradikálisabb, Márky-Zay a legmérsékeltebb, a DK valahol a kettő közt, a Fidesz, Jobbik és Mi Haznák viszont ellenzik.
Magyarkodó, kereszténykedő rendezvények, műsorok felszámolása
Ilyet senki sem ígér. Nem is lenne értelme.
EU és USA-pártiság
A teljes DK-MSZP-Momentum-Jobbik-P-LMP-MMM-ÚVNP koalíció ezt képviseli. A Fidesz inkább keletre nyitna, a kisebb pártok többnyire semlegesek a kérdésben.
Remélem segítettem!
"-Magyarkodó, kereszténykedő rendezvények, műsorok felszámolása"
Ha én ilyen eseményekre AKAROK járni, ilyen műsorokat AKAROK nézni, azt milyen jogon tiltod be?
Mit értesz "kereszténykedő rendezvény" alatt? Templomba mehetek?
Mozart, Haydn, Bach egyházi zenét hallgathatok?
Tudom, hogy a kérdések egy része hisztérikusnak tűnik, de volt egyszer egy kabaréjelenet, amiben minden 3. mondat az volt, hogy "... ha egy üzlet beindul...".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!